در جهانی همواره در حال تکامل که نیروی محرکه آن، نوآوری های تکنولوژیکی و قابلیت های اقتصادی است، سختکوشی افراد، به شاکله و بنیان رفاه و موفقیت ملی تبدیل شده است. از کلان شهرهای شلوغ گرفته تا روستاهای دورافتاده، تعهد و اخلاق کاریِ مردم یک کشور پایه و اساس رشد اقتصادی را شکل می دهد.
کدام کشور بیشترین ساعت کاری را دارد؟
در سال ۲۰۲۲ کلمبیا با میانگین ۲۴۰۵.۴ ساعت، طولانی ترین ساعت کاری سالانه را داشت. پس از آن مکزیک ۲۲۲۶ ساعت در سال را ثبت کرد و کاستاریکا با ۲۱۴۹ ساعت کار در سال در رتبه سوم قرار گرفت.
بر اساس گزارش ها، هلند با ۲۹.۵ ساعت کار در هفته کوتاه ترین ساعت کاری هفتگی را دارد. درنتیجه هلند اغلب به عنوان کم کارترین کشور جهان در نظر گرفته می شود.
از سوی دیگر سنگاپور پرکارترین کشور آسیاست و به دنبال آن چین قرار دارد که میانگین ساعت کاری هفتگی هرکدام از این دو کشور به ترتیب ۴۵ و ۴۲ ساعت است. البته کار بیش از حد در هر دوی این کشورها منجر به سطوح بالای نارضایتی و فرسودگی کارمندان شده است.
آیا سختکوشی با رشد اقتصادی مرتبط است؟
در سال های اخیر تعداد فزاینده ای از کشورها متوجه پیوند ضروری بین کار سخت و رشد اقتصادی شده اند. این درک منجر به ترویج فرهنگ سختکوشی شده است. از این رو می توان گفت روزهایی که مدرک دانشگاهی تنها راه ورود به بازار کار بود گذشته و امروز مشاغل کمتری به دنبال آن هستند. ازجمله شرکت هایی مانند تسلا و اپل دیگر مدرک تحصیلی را برای مصاحبه های خود اجباری نمی دانند زیرا اهمیت تجربه و مهارت را درک کرده اند.
در ادامه فهرست ۱۰ کشوری که پُرکارترین افراد را دارند می بینید.
۱۰. ایتالیا
رتبه بهره وری: ۱۷
رتبه ساعت کاری: ۲۲
میانگین رتبه: ۱۹.۵
ایتالیایی ها افرادی نه تنها سختکوش هستند، بلکه به مهارت و تعهد در کار خود افتخار می کنند. با این حال، تعادل کار و زندگی و اتخاذ رویکردی آرام به زمان نیز در فرهنگ آنها ارزشمند است.
۹. شیلی
رتبه بهره وری: ۳۵
رتبه ساعت کاری: ۴
میانگین رتبه: ۱۹.۵
شیلی به دلیل ترکیبی از برخی عوامل فرهنگی، وضعیت اقتصادی و اخلاق کاری مرسوم، ساعات کاری طولانی دارد.
۸. مکزیک
رتبه بهره وری: ۳۷
رتبه ساعت کاری: ۲
میانگین رتبه: ۱۹.۵
کارگران مکزیکی سطوح بالایی از کار سخت را از خود به نمایش می گذارند، چیزی که از میانگین سالانه ۲۱۲۸ ساعت کارشان که یکی از بالاترین ساعت ها در جهان است، پیداست. بیش از ۴۰ درصد مکزیکی ها شش روز در هفته کار می کنند. این کشور یکی از پرکارترین کشورهای جهان است.
۷. کلمبیا
رتبه بهره وری: ۳۸
رتبه ساعت کاری: ۱
میانگین رتبه: ۱۹.۵
در کلمبیا، ساعات کار استاندارد ۴۸ ساعت در هفته، معادل هشت ساعت در روز برای حداکثر شش روز است. طبق مجوز ویژه وزارت کار، کارمندان این کشور می توانند تا ۱۲ ساعت اضافه کاری در هفته داشته باشند.
۶. جمهوری چک
رتبه بهره وری: ۲۲
رتبه ساعت کاری: ۱۶
میانگین رتبه: ۱۹
این کشور دارای اخلاق کاری قوی است که ریشه در فرهنگ آن دارد. علاوه بر این، وضعیت اقتصادی کشور چک و تمایلات شخصی افراد برای موفقیت فردی ممکن است به همان اندازه به ماهیت سختکوشی آنها کمک کند.
۵. کره جنوبی
رتبه بهره وری: ۳۱
رتبه ساعت کاری: ۵
میانگین رتبه: ۱۸
کره جنوبی با برخورداری از محیطی رقابتی و تمرکز بر آموزش، سخت تلاش می کند تا به موفقیت های بیشتری دست یابد و به رشد سریع اقتصاد خود کمک کند.
۴. استرالیا
رتبه بهره وری: ۱۵
رتبه ساعت کاری: ۲۰
میانگین رتبه: ۱۷.۵
استرالیایی ها با میل همیشگی به استانداردهای بالای زندگی و تعادل بین کار و زندگی، به کار سخت و اتکا به خود اهمیت زیادی می دهند.
۳. اسرائیل
رتبه بهره وری: ۲۳
رتبه ساعت کاری: ۶
میانگین رتبه: ۱۴.۵
اسرائیلی ها با انگیزه فرهنگ نوآوری و بقا، سخت تلاش می کنند تا جامعه ای مرفه بسازند و به اقتصاد پویا و انعطاف پذیر خود کمک کنند.
۲. ایرلند
رتبه بهره وری: ۱
رتبه ساعت کاری: ۲۴
میانگین رتبه: ۱۲.۵
مردم ایرلند به احساس تعهدی که دارند شهره اند. آنها به کار خود افتخار می کنند و نسبت به شغل خود احساس مسئولیت و تعهد زیادی دارند.
۱. ایالات متحده آمریکا
رتبه بهره وری: ۷
رتبه ساعت کاری: ۱۳
میانگین رتبه: ۱۰
آمریکایی ها با تکیه بر جاه طلبی و دست یابی به موفقیت فردی و همچنین برخورداری از اخلاق کاری قوی و ارزش قائل شدن برای بهره وری و نوآوری در جهت دستیابی به رویای آمریکایی خود قدم برمی دارند. این کشور سختکوش ترین کشور جهان است.