فصل که عوض میشود میوههای خوش آب و رنگ را با خود به همراه میآورد، میوههایی که از جهات مختلف قابلیتهای سرمایهگذاریهای مناسب را یدک میکشند. یکی از مهمترین میوههای این فصل انار است که در کشور ما قطب اصلی باکیفیتترین انواع انارها، شهر ساوه به شمار میآید. انارهای دانه درشتی که در دل خود فرصتهای بیشماری را هم برای کشاورزان و هم تاجران این بخش به ارمغان میآورند...
باوجود تولید انار در سطح وسیع در ساوه هنوز هم بسیاری از مناطق از پتانسیلها و تولیدات این شهر مغفول ماندهاند، اناری که نه تنها در ایران که در اکثر کشورهای دنیا هم شناخته شده است و استفاده میشود اما هنوز همه استفادهکنندگان آنچنان که باید و شاید ساوه را نمیشناسند، از این رو بهترین پیشنهاد برای فعالان این حوزه برگزاری نمایشگاهها و جشنوارههایی با رویکرد معرفی و فروش محصولات به علاوه جذب توریست و گردشگر است. جشنوارههایی که برخلاف هزینه کم میتواند سودهای کلانی نصیب کشاورزان، تاجران و حتی تولیدکنندگان صنایع تکمیلی کند.
در واقع جشنوارههای منسجم مانند گلابگیری در قمصر و کاشان یکی از نمونههای موفق این جشنوارهها برای جذب توریست، فروش محصولات در سطوح گسترده و معرفی این محصول به همه دنیاست. اینگونه جشنوارهها میتوانند مولفههای منحصر به فرد یک محصول را به دنیا معرفی کنند کمااینکه با حضور حداکثری گردشگران، از ظرفیت محصولات میتوان در توسعه شهری و اجرای طرحهای عمرانی با کمک سرمایهگذاران نیز بهره جست.
همچنین سرمایهگذاری در صنایع تبدیلی برای این محصول یا تهیه و تدارک سردخانههای مجهز برای نگهداری محصولات میتواند یکی دیگر از روشهای سرمایهگذاری برای این محصول منحصربهفرد در شهر ساوه باشد. در واقع به جای اینکه صنایع تبدیلی انار را از واسطهگران با دوبرابر قیمت بخرند و فرآوری کنند به راحتی میتوانند با احداث کارخانه خود، در ساوه به این محصول دسترسی ارزانتر و راحتتری داشته باشند یا دست کم با حضور در این جشنوارهها محصول مورد نیاز یک ساله خود را تهیه و در سردخانههای خود نگهداری کنند.