کلنل سندرز (Colonel Sanders) بازرگان آمریکایی بود که بیشتر به دلیل برپایی فستفودهایی که در آنجا مرغ سرخشده به مشتریان ارائه میدادند، مشهور شد و توانست به یکی از زنجیرههای معروف فستفود مرغسوخاری یا همان مرغ کنتاکی یعنی KFC در جهان تبدیل شود. سندرز پدرش را در سنین کودکی از دست داد، از اینرو مسئولیت خواهر و برادر کوچکترش برعهده او بود، بنابراین مشاغل بسیاری از جمله کشاورزی، کنترلچی اتوبوس، مامور آتشنشانی راهآهن و فروش بیمه را تجربه کرد. در سن 40سالگی، سندرز یک رستوران را در یک پمپ بنزین در کنتاکی اداره میکرد و به مسافران گرسنه غذا میداد.
او پس از مدتی کسبوکارش را به یک رستوران کنار خیابان انتقال داد و مرغ سوخاری بسیار قابلتوجهی را به مشتریانش ارائه میداد، به طوری که در سال 1935 کلنل کنتاکی نام گرفت. بعد از بستن این رستوران در سال 1952، سندرز خودش را وقف کسبوکارش یعنی مرغسوخاری کرد. او به سراسر کشور سفر کرد و مرغسوخاریاش را رستوران به رستوران میفروخت و بابت هر مرغی که در آن رستوران به فروش میرساند، 5 سنت دریافت میکرد.
در سال 1964، او با بیش از 600 رستوران امتیازش را به قیمت 2میلیون دلار به جمعی از سرمایهداران واگذار کرد. سهام Kentucky Fried Chicken یا همان KFC در سال 1966 عمومی شد و در سال 1969 در فهرست بورس نیویورک قرار گرفت. سندرز در اواخر عمرش بهعنوان سخنگو از رستورانهای KFC سراسر جهان دیدن میکرد. او در 16 دسامبر 1980 در سن 90سالگی بر اثر سرطان خون درگذشت.
هیچوقت برای شروع دیر نیست
کلنل سندرز سالها مشاغل مختلف مثل آتشنشانی، فروش بیمه و... را تجربه کرد، پیش از اینکه کسبوکارش را در رستوران کنار خیابانش در کنتاکی آغاز کند. درست زمانی که این رستوران محلی مشتری جذب کرده بود، ساختوسازی که در نزدیکی آن خیابان شروع شده بود، او را از کسبوکارش دور کرد، اما باز هم دست از کار نکشید و با سفر به سراسر کشور مرغسوخاریهایش را در رستورانها میفروخت.
او در سن 68 سالگی توانست یک خریدار برای کسبوکارش پیدا کند و هفت سال بعد کمپانی مرغسوخاریاش را به فروش رساند. با وجود اینکه سندرز کارش را در سنین جوانی آغاز نکرد، اما توانست بسیار موفق شود و به شهرت جهانی دست پیدا کند. برای شروع کسبوکار هیچوقت دیر نیست، فقط باید ایدهای را که در ذهن دارید، در هر سنی که هستید به مرحله اجرا درآورید.
انعطافپذیر باشید
شکست برای همه ما اتفاق میافتد. در حقیقت، اگر هیچگاه شکست نخورید، به احتمال زیاد به این دلیل است که هرگز تلاش نکردهاید. در راه رسیدن به موفقیت شکست اجتنابناپذیر است و از آنجایی که شکست محتمل است، چیزی که اهمیت پیدا میکند، چگونگی برخورد با آن است. اگر عکسالعملتان نسبت به شکست درست باشد، این عدم موفقیت نمیتواند متوقفتان کند و این همان اتفاقی بود که در داستان کلنل سندرز افتاد.
او زمانی یک رستوران موفق داشت و زندگیاش خوب بود، اما اتفاق غیرمنتظرهای افتاد و مجبور شد رستوران کنار خیابانش را جمع کند و به جای دیگری ببرد، در نتیجه تعداد مشتریانش کاهش یافت و مجبور به فروش رستوران شد. در این زمان او 66 سالش بود. بسیاری ممکن است در چنین شرایطی امیدشان را از دست بدهند، اما او تسلیم چنین سرنوشتی نشد و از آنجایی که در مقابل زندگی و سختیهایش انعطافپذیر بود، با خود اندیشید که میتواند بر مشکلات غلبه کند.
بیشترین کار را با آنچه دارید، انجام دهید
بیشتر مردم وقتی در شرایط بدی قرار میگیرند، روی چیزهایی که ندارند تمرکز میکنند و همیشه درباره نداشتههایشان شکایت میکنند، اما این راهی نیست که باید بروید. کاری که باید انجام دهید این است که به داشتههایتان بیندیشید. این دقیقا کاری بود که سندرز انجام داد. پس از شکست رستورانش، او چیز زیادی نداشت، تنها دستور پخت مرغسوخاری برایش باقی مانده بود، بنابراین از همان استفاده کرد و تصمیم گرفت بیشترین بهره را از داشتهاش ببرد.از اینرو به سراسر کشور سفر کرد و دستور پختش را در اختیار رستورانها گذاشت. این کاری است که برندهها انجام میدهند؛ آنها بیشترین کار را با آنچه که دارند انجام میدهند تا شرایط را به نفع خودشان تغییر دهند.
کلنل سندرز (Colonel Sanders) بازرگان آمریکایی بود که بیشتر به دلیل برپایی فستفودهایی که در آنجا مرغ سرخشده به مشتریان ارائه میدادند، مشهور شد و توانست به یکی از زنجیرههای معروف فستفود مرغسوخاری یا همان مرغ کنتاکی یعنی KFC در جهان تبدیل شود. سندرز پدرش را در سنین کودکی از دست داد، از اینرو مسئولیت خواهر و برادر کوچکترش برعهده او بود، بنابراین مشاغل بسیاری از جمله کشاورزی، کنترلچی اتوبوس، مامور آتشنشانی راهآهن و فروش بیمه را تجربه کرد. در سن 40سالگی، سندرز یک رستوران را در یک پمپ بنزین در کنتاکی اداره میکرد و به مسافران گرسنه غذا میداد. او پس از مدتی کسبوکارش را به یک رستوران کنار خیابان انتقال داد و مرغ سوخاری بسیار قابلتوجهی را به مشتریانش ارائه میداد، به طوری که در سال 1935 کلنل کنتاکی نام گرفت. بعد از بستن این رستوران در سال 1952، سندرز خودش را وقف کسبوکارش یعنی مرغسوخاری کرد. او به سراسر کشور سفر کرد و مرغسوخاریاش را رستوران به رستوران میفروخت و بابت هر مرغی که در آن رستوران به فروش میرساند، 5 سنت دریافت میکرد. در سال 1964، او با بیش از 600 رستوران امتیازش را به قیمت 2میلیون دلار به جمعی از سرمایهداران واگذار کرد. سهام Kentucky Fried Chicken یا همان KFC در سال 1966 عمومی شد و در سال 1969 در فهرست بورس نیویورک قرار گرفت. سندرز در اواخر عمرش بهعنوان سخنگو از رستورانهای KFC سراسر جهان دیدن میکرد. او در 16 دسامبر 1980 در سن 90سالگی بر اثر سرطان خون درگذشت.
هیچوقت برای شروع دیر نیست
کلنل سندرز سالها مشاغل مختلف مثل آتشنشانی، فروش بیمه و... را تجربه کرد، پیش از اینکه کسبوکارش را در رستوران کنار خیابانش در کنتاکی آغاز کند. درست زمانی که این رستوران محلی مشتری جذب کرده بود، ساختوسازی که در نزدیکی آن خیابان شروع شده بود، او را از کسبوکارش دور کرد، اما باز هم دست از کار نکشید و با سفر به سراسر کشور مرغسوخاریهایش را در رستورانها میفروخت. او در سن 68 سالگی توانست یک خریدار برای کسبوکارش پیدا کند و هفت سال بعد کمپانی مرغسوخاریاش را به فروش رساند. با وجود اینکه سندرز کارش را در سنین جوانی آغاز نکرد، اما توانست بسیار موفق شود و به شهرت جهانی دست پیدا کند. برای شروع کسبوکار هیچوقت دیر نیست، فقط باید ایدهای را که در ذهن دارید، در هر سنی که هستید به مرحله اجرا درآورید.
انعطافپذیر باشید
شکست برای همه ما اتفاق میافتد. در حقیقت، اگر هیچگاه شکست نخورید، به احتمال زیاد به این دلیل است که هرگز تلاش نکردهاید. در راه رسیدن به موفقیت شکست اجتنابناپذیر است و از آنجایی که شکست محتمل است، چیزی که اهمیت پیدا میکند، چگونگی برخورد با آن است. اگر عکسالعملتان نسبت به شکست درست باشد، این عدم موفقیت نمیتواند متوقفتان کند و این همان اتفاقی بود که در داستان کلنل سندرز افتاد. او زمانی یک رستوران موفق داشت و زندگیاش خوب بود، اما اتفاق غیرمنتظرهای افتاد و مجبور شد رستوران کنار خیابانش را جمع کند و به جای دیگری ببرد، در نتیجه تعداد مشتریانش کاهش یافت و مجبور به فروش رستوران شد. در این زمان او 66 سالش بود. بسیاری ممکن است در چنین شرایطی امیدشان را از دست بدهند، اما او تسلیم چنین سرنوشتی نشد و از آنجایی که در مقابل زندگی و سختیهایش انعطافپذیر بود، با خود اندیشید که میتواند بر مشکلات غلبه کند.
بیشترین کار را با آنچه دارید، انجام دهید
بیشتر مردم وقتی در شرایط بدی قرار میگیرند، روی چیزهایی که ندارند تمرکز میکنند و همیشه درباره نداشتههایشان شکایت میکنند، اما این راهی نیست که باید بروید. کاری که باید انجام دهید این است که به داشتههایتان بیندیشید. این دقیقا کاری بود که سندرز انجام داد. پس از شکست رستورانش، او چیز زیادی نداشت، تنها دستور پخت مرغسوخاری برایش باقی مانده بود، بنابراین از همان استفاده کرد و تصمیم گرفت بیشترین بهره را از داشتهاش ببرد. از اینرو به سراسر کشور سفر کرد و دستور پختش را در اختیار رستورانها گذاشت. این کاری است که برندهها انجام میدهند؛ آنها بیشترین کار را با آنچه که دارند انجام میدهند تا شرایط را به نفع خودشان تغییر دهند.
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :