چهارشنبه, ۳ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Wed, 24 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

وزیر ارتباطات تاخیر ایجاد شده در اعمال کاهش تعرفه اینترنت داخلی را مربوط به توافق هایی دانست که با بخش های خصوصی انجام شده است و اعلام کرد: شرکت ها در حال حاضر اقدام به جداسازی این دو تعرفه کردند.

به گزارش ایسنا، محمود واعظی، گفت: از ابتدای دولت بحث زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات یکی از مباحث اولویت دار ما بوده است و برای اینکه این کار انجام شود، باید زیرساخت های شبکه را ایجاد می کردیم.

وی ادامه داد: شبکه انتقال کشور در ابتدای این دولت ۱۰۰۰ گیگابیت بر ثانیه بود که ظرفیت این شبکه امروز به ۱۰هزار گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته است. در نتیجه اختلالاتی که در نقاط مختلف کشور به دلیل شبکه انتقال وجود داشت از بین می رود و سرعت و کیفیت در شبکه ملی اطلاعات افزایش می یابد.

وزیر ارتباطات با اشاره به رونق کسب وکار، اظهار کرد: شبکه ملی اطلاعات فضایی است برای شرکت های دانش بنیان و کسانی که در نرم افزارنویسی کار می کنند و یکی از زیرساخت های شبکه یا خدمات دولت الکترونیک و سایر خدماتی که در بستر الکترونیک قرار دارد، همین انتقال است. همچنین امیدواریم در فروردین ماه شبکه IP با پروژه دیگری گسترش یابد.

واعظی در پاسخ به زمان تفکیک ترافیک بین الملل از داخل، افزود: تعرفه این دو از هم جدا شده است و شرکت ها در حال جداسازی آن هستند. ما جلسات زیادی با اپراتورها و بخش خصوصی درباره تعرفه داشتیم و یکی از دلایل تاخیر این بود که می خواستیم به توافق با بخش های خصوصی برسیم که خوشبختانه به جمع بندی رسیدیم و در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و قرار شد تعرفه کسانی که از پهنای باند داخل و در بستر شبکه ملی اطلاعات استفاده می کنند نصف اینترنت بین الملل باشد.

وی خاطر نشان کرد: ما کاهش تعرفه را ابتدا از خودمان شروع کردیم. شرکت ارتباطات زیرساخت فروش پهنای باند و تعرفه ای را که برای انتقال و تحویل آن به بخش خصوصی قرار داده به قدری پایین آورد که ۶۳۰ میلیارد تومان از درآمدهایش در سال کاهش یافت.

واعظی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه زیرساخت و تبدیل ایران به  هاب منطقه گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت این آمادگی را به وجود آورده که بسیاری از دیتاها از ایران عبور کنند و در سه سال گذشته نیز ترانزیت عبوری از ایران چهار برابر شده است. برنامه ششم توسعه نیز تصویب کرده است که این دیتا به ۳۰ چرا افزایش پیدا کند و به ۶۰ برابر اندازه کنونی برسد.

وی در پاسخ به اینکه کاربر نهایی افزایش کیفیت اینترنت را مشاهده خواهد کرد، گفت: کاربر نهایی شرکت های ارائه دهنده اینترنت به مردم همه خصوصی هستند و از شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند دریافت می کنند و رضایت دارند. وضعیت و کیفیت ارتباطات زیرساخت در کشور نیز در وب سایت آن قابل مشاهده است. اگر شرکتی از نظر زیرساختی و پهنای باند خریداری کرده تناسب با مشتری خود نداشته باشد، مقصر آن شرکت ارتباطات زیرساخت نیست و رگولاتوری باید دخالت کند.

کاهش دوباره تعرفه های اینترنتی تا پایان سال

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از کاهش دو مرتبه تعرفه اینترنت با محاسبه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تا پایان سال جاری خبر داد.

محمدجواد آذری جهرمی با اشاره به کاهش مجدد تعرفه اینترنت گفت: استدلال ما این است که نرخ پهنای باند با توجه به حجم سرمایه گذاری و میزان بازار مشخص می شود؛ طبیعتا با بزرگ تر شدن بازار و افزایش حجم ترافیک اطلاعات، کاهش قیمت پهنای باند یک روال منطقی است.

او ادامه داد: بنابر دستور وزیر ارتباطات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مشغول محاسبه هزینه ها و میزان بازار است. این کار قطعا اتفاق می افتد اما میزان آن بسته به اندازه بازار است.

وی با اشاره به سومین پروژه تلاش (توسعه لایه انتقال شبکه) اظهار کرد: شاخصه های دستاوردی این پروژه ظرفیت فعلی شبکه انتقال اطلاعات را ۲.۵برابر خواهد کرد و با توجه به مجوزهایی که  اکنون از سوی صدا و سیما برای راه اندازی تلویزیون اینترنتی(IPTV) و VOD داده شده است، ظرفیت های آن را فراهم خواهد کرد.

معاون وزیر ارتباطات در ادامه همچنین با اشاره به افزایش تعداد نقاط حضور شبکه زیرساخت در استان های کشور گفت: پیش از این امکان ارائه سرویس به اپراتورها از طریق ۶۶ نقطه اتصال (POP)ممکن بود که هم اکنون با اجرای این پروژه به ۱۰۴ شهر افزایش یافته و درنهایت هدف ما طبق توسعه سند ارتباطات زیرساخت ۱۷۰ نقطه اتصال (POP)  است.

جهرمی با اشاره به تغییر مدل تکنولوژی در پروژه تلاش ۳ اظهار کرد: ظرفیت ها در حال افزایش هستند. ظرفیت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه سابق نیاز اپراتور و بازار ایران را تامین نمی کند و بازار ایران به حوزه تکنولوژی ۱۰۰ گیگ ارتقا پیدا کرده که در این پروژه عملی شده است.

به گفته او، همچنین ایجاد مسیرهای با فاصله کمتر در شهرها و بهبود کیفیت ارتباطی درون کشور از مشخصه دیگر پروژه تلاش ۳ است. کاهش هزینه ها به یک سوم نیز از دستاوردهای اقتصادی این مجموعه است.

وی خاطرنشــــــــــان کرد: با اجرای پروژه تلاش ۳ که برای آن ۳۸۶ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است، در لایه انتقال به ظرفیت ۱۴ ترابیت بر ثانیه رسیده ایم و مطابق با مصوبه مجمع ارتباطات زیرساخت، تا پایان سال ۹۶ این ظرفیت به ۲۰ ترابیت بر ثانیه در لایه انتقال خواهیم رسید.

همچنین طبق آمار سازمان فناوری اطلاعات سال گذشته حدود ۱۳۰ هزار شغل مستقیم به واسطه توسعه فضای کسب و کار دیجیتال ایجاد شد و امیدواریم به زودی شاهد توسعه و رونق کسب و کار تبلیغات آنلاین، سرویس های ویدئویی و IPTV باشیم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/aj9JmpQr
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژه
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه