هیچ کندیای روی وایبر وجود ندارد و وزارت ارتباطات هیچ اقدامی را برای کند شدن وایبر انجام نداده است.
به گزارش «فرصت امروز» محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تلهکام گفت: گزارشها و خبرهایی از کندی سرعت وایبر شنیدهام اما از نظر ما هیچ کندی روی وایبر به وجود نیامده و اینکه میگویند ما قصد کند کردن این نرمافزار را داریم به هیچ وجه درست نیست و وزارت ارتباطات ارتباطی با کند شدن سرعت دسترسی به نرمافزار وایبر ندارد.
وی افزود: از نظر ما تمامی شبکههای اجتماعی که مردم از آن استفاده مناسب دارند باید در خدمت مردم باشند. از نظر اقتصادی نیز وزارت ارتباطات باید مدعی باشد که استفاده از این نرمافزارها در درآمد این وزارتخانه تاثیر میگذارد که در این زمینه نیز ما مدعی نیستیم که با وجود استفاده از این نرمافزارها درآمدمان کم میشود.
وزیر ارتباطات درباره میزان مضر بودن تشعشعات و پارازیتها گفت: گزارشهایی به من رسیده که طبق آن تشعشعات نسبت به گذشته کاهش یافته است.
وی اظهار کرد: جلسات متعددی با وزیر بهداشت، وزیر دفاع، رییس سازمان محیطزیست و وزارت ارتباطات برگزار شده و سازمان تنظیم مقررات در چندین نقطه از شهر تهران که احتمال میرفت حد تشعشعات در آنها بالاست، رصد میدانی انجام داده و گزارشی نیز تهیه شده که با امضای هفت دستگاه به ریاستجمهوری ارسال شده است اما هنوز اطلاعی از نظر ریاستجمهوری ندارم.
واعظی درباره ارائه مجوز ایپیمدیا که قرار بود هفته گذشته برای یک شرکت خصوصی صادر شود اما این اتفاق نیفتاد، گفت: درباره ایپیتیوی آنچه با وزارت ارتباطات مرتبط است اینکه مردم باید بتوانند در منزل از خدمات مختلف برای تماشای فیلمهای سینمایی، آموزشی و غیره اقدام کنند به همین دلیل ما در سه جلسه در سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اصول حاکم بر این حوزه را تصویب کردیم و اکنون آمادگی مذاکره با شرکتهای مرتبط با این بخش را که با وزارت ارشاد نیز هماهنگ هستند داریم. هفته گذشته نیز مجوزی که قرار بود صادر شود به دلیل برخی مسائل فنی با تاخیر مواجه شد که ما منتظر حل این مشکلات هستیم.
وی درباره مشکلاتی که گفته میشود از سوی صداوسیما برای ارائه مجوز ایپیمدیا به وجود آمده گفت: آنچه صداوسیما تولید میکند مربوط به این سازمان است و ارتباطی با وزارت ارتباطات ندارد اما ما در وزارت ارتباطات مسئولیتهایی داریم که در این زمینه مواردی را در سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تدوین کردهایم تا زیرساختهایی که قرار است برای انتقال صدا و تصویر به کار گرفته شود فراهم شود.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: از نظر ما نباید این خدمات در انحصار یک سازمان یا یک مرکز خاص قرار بگیرد؛ از نظر ما هر شرکتی که توان خدماترسانی به مردم را داشته باشد میتواند با دریافت مجوزهای لازم به ارائه این خدمات بپردازد و درخصوص محتواهایی که در صداوسیما یا مراکز دیگر تولید شدهاند مجوزهای مربوطه را از بخشهای مرتبط دریافت کند اما به هر حال ما هیچ اعتقادی به انحصاری بودن خدمات نداریم.
وی درباره محدودیتهای یازده شرکت PAP برای ارائه خدمات نیز گفت: نباید شرکتهایی که میتوانند در حوزه ICT فعالیت کنند را محدود کنیم بلکه باید دست شرکتهای PAP را باز بگذاریم. همچنین اگر شرکتهایی قابلیت دریافت نسل چهار ثابت را داشته باشند ارائه مجوز به این شرکتها نیز در دستور کار است.
واعظی درخصوص نظارت وزارت ارتباطات بر کیفیت شـبـکـههـای اپراتورهای تلفن همراه گفت: یکی از سیاستهای جدی وزارت ارتـبـاطات رصد کیفیت شبکههاست. به غیراز یک ماه گذشته که اپراتورها به دنبال تغییر نسل با اختلالهایی همراه بودند در مجموع کیفیت نسبت به سال گذشته بهتر شده اما راضی نیستیم.
وی افزود: معتقدیم مردم به اندازه تعرفهای که میپردازند خدمات دریافت نمیکنند که برای افزایش کیفیت خدمات 20درصد کاهش قیمت اینترنت مشترکان را منظور کردیم. وزیر ارتباطات درباره ورود اپراتورهای مجازی تلفن همراه نیز گفت: دراین باره کارگروهی آغاز به کار کرده و مشاوری انتخاب شده که تاکنون نتایج کار مثبت ارزیابی شده است و اپراتور مجازی نیز خواهیم داشت.