یکشنبه, ۷ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Sun, 26 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تجارت با تاکید بر مبارزه با قاچاق کالا، معضل و چالش اصلی صنعت نساجی کشور را قاچاق این کالا ذکر کرد. به گزارش شاتا، مجتبی خسرو تاج در برنامه تلویزیونی پایش با اشاره به اینکه صنعت نساجی کشور از صنایع قدیمی کشور محسوب می‌شود تصریح کرد: این صنعت علاوه بر بخش دانش فنی و نیروی انسانی، برای تولید رقابتی و حضور در بازارهای جهانی مزیت‌های مناسبی دارد. وی به موضوع قاچاق به‌عنوان یکی از معضلات اصلی دراین صنعت اشاره کرد و گفت: طی یک دهه گذشته یکی از معضلات اصلی در این صنعت بحث قاچاق بوده به طوری که هزینه قاچاق بین 5 تا 15 درصد در نوسان است. خسروتاج کنترل قاچاق را مورد تاکید قرار داد و گفت: امروز در بازار ترکیه هر نوع سفارش به راحتی قابل پذیرش است و در هر نقطه‌ای که بخواهید محموله با هزینه 5 تا 15 درصد در ایران تحویل داده می‌شود.

از این رو این سوال مطرح است که چرا در کشور قادر به کنترل قاچاق در این صنعت نیستیم و دراین باره باید پاسخگویی را از مسئولان ذی‌ربط جویا شویم. وی موید این مطلب را بازار مکران و چابهار در سیستان و بلوچستان ذکر کرد و گفت: این بازارها پر از پوشاک خارجی است که از پاکستان و هند وارد کشور شده است. خسروتاج در ادامه به یکی دیگر از مشکلات صنعت نساجی پرداخت و افزود: صنعت نساجی 50 درصد از مصرف‌کنندگان خود را در تولید این صنعت ندارد. اکثر واردات پوشاک شامل پوشاک بانوان می‌شود و در حال حاضر تولید‌کنندگان ما در صنعت نساجی نمی‌توانند مطابق خواست و نظر مصرف‌کنندگان تولید کنند که موجب نگرانی آنها شده است.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تولید‌کنندگان اعلام می‌کنند نمی‌توانند مطابق خواست 50 درصد از مصرف‌کنندگان حرکت کنند اظهار کرد: در حال حاضر تعرفه پوشاک در کشور 200 درصد است و سود بازرگانی که برای واردات پوشاک گرفته می‌شود 100 درصد در نظر گرفته شده است. وی اضافه کرد: پوشاک امروز در گروه 10 کالایی دسته‌بندی شده است؛ گروهی که اگر کسی بخواهد از کالاهای این گروه، کالایی را وارد کند باید دو برابر سود رسمی آن عوارض گمرکی بپردازد. خسروتاج با انتقاد از انجام توافق‌نامه ترجیحی با کشور ترکیه افزود: این اقدام در دولت قبل رخ داده است به طوری که با فرض اینکه براساس آن قرارداد، 40 درصد به پوشاک تخفیف ترجیحی بخورد در نهایت بالای 100درصد سود بازرگانی بر واردات پوشاک وضع می‌شود.

وی تصریح کرد: بعید به نظر می‌رسد که با تعرفه 200درصدی در حال حاضر پوشاک به‌صورت رسمی وارد کشور شود ضمن اینکه با این توافق‌نامه نیزکه سود بازرگانی واردات پوشاک را 120 درصد می‌کند هیچ نوع پوشاکی نمی‌تواند با محصول تولید داخلی رقابت کند. خسروتاج متذکر شد: اینکه گفته می‌شود این تخفیف ترجیحی به صنعت نساجی ضربه می‌زند اشتباه است چرا که اگر صنعتی در کشور داریم که با 120 درصد سود بازرگانی توان رقابت ندارد این ضعف آن صنعت است، بنابراین صنعت نساجی باید با تولید‌کنندگان مطرح رقابت کند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/irPQZw3Y
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذبخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه