کلاف اول:
معاون علمی و فناوری رییسجمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان اعلام کرده که در حوزه شرکتهای دانش بنیان، سبد تسهیلات فوقالعادهای در نظر گرفته شده که از آن جمله میتوان به پرداخت تسهیلات 300میلیون تومانی و نیز اعطای معافیتهای مالیاتی و گمرکی اشاره کرد.
وی تاکید کرده که تنها با دریافت چک و سفته به شرکتهای دانشبنیان وام پرداخت میشود، بنابراین استادان میتوانند برای تبدیل ایدههای خود به محصول، به احداث این شرکتها رو بیاورند.
این نخستینبار نیست که از طرف دولت، ندای حمایت از شرکتهای دانشبنیان به گوش میرسد. این شرکتها میتوانند نقش مهمی در پیشرفت و توسعه علمی و حتی اقتصادی کشور داشته باشند. به همین دلیل ما هم بر این نکته تاکید میکنیم که اکنون بهترین زمان برای تاسیس شرکتهای دانشبنیان است.
پس منطق حکم میکند که در صورت فراهم بودن شرایط و داشتن تخصص و علم کافی، فرصت را از دست ندهید.
کلاف دوم:
رییس مرکز پژوهشهای مجلس با اشاره به مسئله کاهش بارندگی در سالجاری بر لزوم تلاش جدی برای تامین نهادههای مورد نیاز دام و رفع مشکلات این بخش تاکید کرده است.
نهادههای دامی یا به عبارتی همان خوراک دام، از جمله مواردی است که اگر نباشد تولید گوشت، شیر و تخم مرغ به خطر میافتد. بنابراین میتوان از این نگرانی مسئولان، این طور استنباط کرد که تمرکز روی خوراک دام و حمایت از این صنعت در آینده افزایش خواهد یافت.
اگر زمین حاصلخیز در شمال کشور در اختیار دارید، بهتر است از این فرصت استفاده کنید. زیرا مطمئنا با کمبود علوفه، قیمتها افزایش خواهد یافت. شکست سرمایهگذاری در این بخش بعید به نظر میرسد، چراکه هیچوقت نیاز بخش دامپروری به خوراک از بین نمیرود.
کلاف سوم:
در خبرها آمده که طرحهای کاربردی در حوزه مهندسی ژنتیک با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرایی میشود. محصولات اولویتدار این طرح شامل برنج، پنبه، ذرت، جو، گندم، چغندرقند، دانههای روغنی، سیبزمینی، حبوبات، یونجه و ماهی میشود. این فراخوان به زودی در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام خواهد شد.
بنابراین چنانچه علم و مهارت ژنتیک گیاهی را در اختیار دارید، گوش به زنگ باشید تا فراخوان مربوطه اعلام شود. بدونشک، فرصت خوبی برای شما ایجاد خواهد شد و از کنار آن سود قابلتوجهی به دست خواهید آورد.