مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری ایلام گفت: احداث میدان مرکزی میوه و ترهبار در ایلام در حد طرحی روی کاغذ باقی مانده است.
«حجتالله نوروزی» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از اهداف و محورهای تحولات اقتصادی و اجتماعی در جامعه، تولید و توزیع بهینه محصولات مورد نیاز مردم در سطح شهر است.
وی با بیان اینکه پروژهها و فعالیتهای عمرانی شهر باید بهگونهای سازماندهی شوند که ایجاد مراکز تولید و شبکههای توزیع در حوزه صنایع و خدمات شهری به تحولات اجتماعی و اقتصادی موردنظر منجر شود، افزود: ساماندهی میدان مرکزی میوه و ترهبار در حاشیه میدان قرآن ایلام برای تجمیع مراکز عرضه میوه و ترهبار از سال 91 در دستور کار قرار گرفت که متاسفانه در سنوات گذشته آنگونه مورد استقبال و حمایت مسئولان ارشد استان قرار نگرفت و تاکنون در حد طرحی باقی مانده است.
نوروزی اضافه کرد: احداث میدان مرکزی میوه و تربار با هدف ایجاد تسهیلات لازم در امر تهیه و توزیع میوه و فرآوردههای کشاورزی به منظور حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان در نظر گرفته شد.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری ایلام با اشاره به اینکه مکان درنظرگرفته شده برای احداث میدان مرکزی میوه و ترهبار در ایلام از مزایای خاصی برخوردار بود، تصریح کرد: ازجمله این ویژگیها میتوان به همجواری با جاده خروجی و کمربندی شرقی، دسترسی آسان و سریع به میدان ورودی شهر، کاهش حوادث حملونقل با تاکید بر اصول ایمنی و مقررات راهنمایی و رانندگی، کاهش مخاطرات در محیط کار و آلایندههای هوا، آب و خاک، بسترسازی برای رشد و توسعه بنگاههای کوچک و متوسط اقتصادی، آیندهنگری در بخش اقتصادی و اجتماعی شهر از لحاظ تعاملات بیرونی خصوصا کشور عراق و دسترسی به خدمات شهری مناسب اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: اجرای این مهم سرآغازی برای ساماندهی کلیه صنوف و بهعبارتی ایجاد شهرک اصناف است که به حقیقت برخی صنوف و مشاغل زندگی را برای شهروندان سخت و طاقتفرسا کرده است. نوروزی یادآور شد: درحالحاضر شهرداری فاقد میدان بار مرکزی است و محل عرضه عمده (میدان بار موجود شهر) خصوصی و با مالکیت افراد اداره میشود و نظارت بر کیفیت و کمیت از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت و مرکز بهداشت استان انجام میشود.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری ایلام به غرفههای عرضه میوه در نقاط مختلف شهر اشاره و عنوان کرد: در محلههایی که امکان ایجاد بازارچه محلی وجود داشته یا زمین با کاربری عمومی در اختیار شهرداری بوده نسبت به ایجاد بازارچه اقدام و در محلههایی که امکان ایجاد بازارچه وجود نداشته صرفا غرفههایی با کانکس و بهصورت موقت در برخی نقاط شهر استقرار داده شده است.