وزیر نیرو از اصلاح ساختار و راهکارهای خروج صنعت برق از وضعیت کنونی خبر داد و گفت: شفافسازی مالی در شرکتهایی که در زنجیره ارزش اقتصادی صنعت برق قرار دارند، لازم است. حمید چیتچیان در گفتوگو با فارس گفت: یکی از راهکارهای خروج صنعت برق از وضعیت کنونی توسعه نیروگاههای سیکل ترکیبی است که این موضوع در دستور کار وزارت نیرو طی ماههای آتی است، به همین منظور تبدیل 16هزار مگاوات از نیروگاههای موجود گازی به نیروگاههای سیکل ترکیبی از اهداف کلان توسعه صنعت برق کشور است. در صورت تبدیل نیروگاههای گازی به سیکل ترکیبی اگر قیمت هر متر مکعب گازوییل حدود 20 سنت باشد، سالانه 10 هزار میلیارد تومان صرفهجویی در مصرف گاز حاصل خواهد شد.
چیتچیان در پاسخ به این سوال که کسری منابع مالی صنعت برق در حال حاضر چه میزان است گفت: قیمت متوسط برق به غیر از هزینه سوخت یعنی هزینه تبدیل انرژی، اتصال و توزیع آن برای هر کیلووات ساعت برق در سالجاری حدود 700 ریال برآورد شده است، اما متوسط فروش برق حدود 500ریال است. با این وضعیت میزان کسری منابع مالی در سال 93 در صنعت برق 35 هزار و 588میلیارد ریال خواهد بود.
وزیر نیرو افزود: از سال 89 تا پایان سال 92 وزارت نیرو تنها در صنعت برق 20 هزار و 600میلیارد تومان بدهی داشته و این رقم در حال حاضر به بیش از 24هزار میلیارد تومان رسیده است. وی در خصوص راهکارهای خروج صنعت برق از وضعیت کنونی، گفت: کاهش تلفات برق از 15درصد به زیر 10درصد تا یک سال آینده یکی از موارد مهمی است که در یک طرح جهادی قرار است انجام شود.