یکشنبه, ۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 22 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با تشریح چالش‌هایی که سیاست‌های مسکن را تهدید می‌کند به شاخص دسترسی مسکن اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی این است که شاخص دسترسی به مسکن را از ۱۲ سال به هشت سال کاهش دهد. به گزارش ایلنا، مظاهریان در چهاردهمین‌ همایش سیاست‌های مسکن در ایران با بیان اینکه چهار دوره رکود و رونق را پشت سر گذاشته‌ایم گفت: متاسفانه در حال حاضر زمین به کالا تبدیل شده است و این کالای سرمایه‌ای را می‌توان فقط با مالیات کنترل کرد. 

وی ادامه داد: تا سال ۱۴۰۵ به ۴۵ هکتار زمین شهری نیاز داریم که رسیدن به این هدف باید بدون تغییر سیاست‌های اتخاذ شده در حوزه زمین باشد. معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مشکلات شهرسازی گفت: معتقدم اگر شهرسازی درست باشد مشکل مسکن هم حل خواهد شد. 

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه یکی از چالش‌های موجود در سیاست‌های مسکن نبود نظام تعریف شده در مسکن اجتماعی است، گفت: دولت باید مسئولیت خود را بپذیرد و با توجه به اختلافاتی که در سطح کشور و استان‌ها وجود دارد باید سیاست‌های توزیع مسکن تغییر کند. 

مظاهریان ادامه داد: در حال حاضر استانی وجود دارد که سه درصد جمعیت آن به دهک‌های پایین یک، دو و سه اختصاص دارد در حالی که استان دیگر تنها ۳ درصد جمعیتش به این دهک‌ها اختصاص دارد. بنابراین باید سیاست‌های توزیع مسکن در استان‌های مختلف متفاوت باشد. 

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شاخص دسترسی به مسکن تاکید کرد: در حال حاضر شاخص دسترسی به مسکن برای خانواده‌ها به ۱۲سال رسیده است و اهداف برنامه‌ای ما این است که این رقم را به هشت درصد برسانیم. وی با اشاره به چالش دیگر حوزه مسکن گفت: چالش دیگر در رابطه با مدیریت شهری با مسکن اجتماعی است که باید این رابطه مشخص و تبیین شود. 

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حالی که جمعیت کشور ۱۲۵ درصد افزایش داشته، تعداد خانوار در کشور با افزایش ۷۵ درصدی مواجه شد. مظاهریان با اشاره به تعداد خانه‌های خالی در کشور تصریح کرد: در حال حاضر بیش از یک‌میلیون خانه خالی در کشور وجود دارد که از این تعداد ۳۵ هزار واحد در شهر تهران و ۴۵ هزار واحد در استان البرز و تهران وجود دارد و این نشانگر این است که بدون توجه به تقاضا ساخت‌و‌ساز انجام شده است. 

معاون مسکن وساختمان وزارت راه و شهرسازی با اشاره به حضور بانک‌ها در حوزه ساخت‌و‌ساز مسکن تاکید کرد: در حال حاضر سرمایه کلانی از بانک‌ها به ساخت مسکنی اختصاص یافته که تقاضایی ندارد. 

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وجود بافت‌ فرسوده در کشور گفت: در حال حاضر ۷۷ هزار هکتار بافت فرسوده در کشور وجود دارد. همچنین ۵۶ هزار هکتار اراضی مسکونی غیررسمی در کشورمان پدید آمده که ۲۱ میلیون نفر در بافت فرسوده زندگی می‌کنند. 

مظاهریان افزود: همچنین یک سوم جمعیت شهرهای بزرگ در حاشیه شهر‌ها سکنی گزیده‌اند که خطرات عجیب و غریبی این افراد را تهدید می‌کند. معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به صنعتی‌سازی در حوزه مسکن گفت: متاسفانه هنوز راهی برای رشد و افزایش صنعتی‌سازی در ساخت‌و‌ساز‌ها باز نشده است. وی با اشاره به بحث مسکن حداقل تاکید کرد: در حال حاضر میزان مسکن حداقل خانوار به ۱۷ متر مربع برای هر نفر رسیده است

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/xPV5CbpN
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه