شنبه, ۲۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sat, 11 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

هیچ‌کس نگفت خروج از بحران مالی جهانی آسان خواهد بود و سال 2014 هم به خوبی این موضوع را نشان داد. به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس، در حالی‌که اقتصاد امریکا که بزرگ‌ترین اقتصاد جهان است، نشانه‌های واضحی از بهبود را نشان داد‌ اما تصویر نقاط دیگر جهان در شرایطی که آماده ورود به سال 2015 می‌شوند چندان مطلوب نیست. نگرانی‌ها نسبت به وضعیت اقتصاد چین که دومین اقتصاد بزرگ جهان است، استمرار دارد در حالی‌که ژاپن که سومین غول اقتصادی جهان است، با وجود اجرای سیاست‌های انبساطی مالی گسترده در این کشور، به ورطه رکود کشیده شده است و در اروپا با وجود اخبار امیدوارکننده از پایان شش سال رکود اقتصادی یونان، به نظر می‌رسد کسادی اقتصادی شکل جدیدی پیدا کرده است. 

در امریکا بانک مرکزی این کشور پس از شش سال در حال پایان دادن به سیاست‌های پولی محرک رشد اقتصادی است و به افزایش نرخ‌های بهره که از سال 2008 نزدیک به صفر نگه داشته‌اند، در سال 2015 اشاره کرده است. در نتیجه دلار در بازارهای ارزی روند صعودی پیدا کرده و خوش‌بینی سرمایه‌گذاران وال‌‌استریت نسبت به دورنمای اقتصادی بیشتر شده و این مسئله در مجموعه صعودهای شاخص اس‌اند‌پی 500 منعکس‌شده است. این رشد خوش‌بینی، رفتار شرکت‌ها را نیز تحت تاثیر قرار داد و شرکت‌هایی که در سال‌های گذشته نقدینگی جمع می‌کردند، جرات ریسک‌پذیری یافتند و در نتیجه دنیای کسب‌و‌کار شاهد قراردادهای بزرگ و مهمی مانند خرید 22 میلیارد دلاری شرکت واتس‌اپ از سوی فیس‌بوک در سال 2014 بود. 

در نقاط دیگر به‌ویژه اروپا که در آن بانک مرکزی اروپا به منظور کمک به اقتصاد زوال یافته حوزه یورو و 18 کشور عضو آن به دنبال اجرای تدابیر محرک مالی به سبک بانک مرکزی امریکا برای جلوگیری از بروز رشد منفی تورم است، میراث بحران مالی جهانی باقی‌مانده است. روسیه یک اقتصاد اروپایی است که سال 2014 را در وضعیت بسیار بدتری از آنچه شروع کرده بود، به پایان می‌رساند. در پی ریزش قیمت نفت و تحریم‌هایی که به تلافی اقدامات روسیه در بحران اوکراین علیه این کشور به اجرا درآمده است، روسیه به سوی رکود پیش می‌رود و ارزش روبل این کشور به‌شدت افت کرده است. 

در بعضی دیگر از نقاط جهان، ریزش قیمت نفت و رسیدن آن به پایین 65 دلار در هر بشکه فرصت اقتصادی غیرمنتظره‌ای را به وجود آورده است و ارزان شدن سوخت باعث شده مصرف‌کنندگان تاثیر کاهش قیمت‌های انرژی را فورا حس کنند ضمن اینکه شرکت‌ها می‌توانند پول بیشتری برای سرمایه‌گذاری داشته باشند.  

با وجود فرصت رونقی که از کمتر شدن قیمت نفت به‌وجود آمده است، اقتصادهای در حال توسعه سال متلاطمی داشتند و بسیاری از این بازارها در آستانه اقدام بانک مرکزی امریکا برای پایان دادن به تدابیر محرک مالی خود، به هم ریختند، زیرا بیشتر پولی که با اجرای این تدابیر روانه این بازارها شده بود، شروع به خارج شدن از این بازارها کرد و احتمالا این روند در سال آینده هم ادامه خواهد داشت. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/3dUZH7fP
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچ
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه