برخی منابع خبری عربی و غربی در قالب جریانسازی کاذب خبری مدعی شدند «نیروی دریایی ایران روز پنجشنبه پس از بیتوجهی یک شناور یا کشتی با پرچم سنگاپور به هشدارها، به سوی آن شلیک کرده» و سپس این کشتی در بندر جبل علی امارات عربی متحده پهلو گرفته است. این خط خبری در حالی پیگیری و پررنگ میشود که همین کشتی شرکت نروژی با پرچم سنگاپور روزهای نخست فروردین ماه گذشته باعث وارد آمدن صدمه به یک دکل نفتی ایران شده بود. در همین ارتباط مدیر کنسرسیوم فاز ١٣ پارس جنوبی به شانا گفت: از کشورهای همسایه میخواهیم با توجه به توافقنامه Rompi نسبت به توقیف و تحویل شناور یاد شده، همکاری لازم را انجام دهند.
حبیب جدیدی با بیان اینکه موقعیت این سکو به مبادی ذیربط اعلام و در نقشههای بینالملل ثبت شده است و در طول چهار سال گذشته هشت حلقه چاه توسط آن حفاری شده بود، افزود: علاوه بر آن تاسیسات این سکو ١٠ متر بالاتر از سطح آب قرار داشته و چراغها و علائم هشداردهنده آن هم فعال بوده است. وی گفت: به اذعان وکیل شرکت نروژی، هدایتکنندگان شناور خطر برخورد با سکوی نفتی را به کاپیتان اعلام کرده بودند، اما سهل انگاری و بیتوجهی کاپیتان سبب بروز این حادثه شده است. مدیر کنسرسیوم فاز ١٣ پارس جنوبی با بیان اینکه در این حادثه مبلغ ٣٠٠ میلیون دلار خسارت به سکوی ١٣A وارد شده که پس از پیگیریها و مذاکرات انجام شده با وکیل شرکت نروژی موارد به بیمه کشتی نمایندگان و مالک آن اعلام شده است، اما تاکنون هیچ اقدامی برای جبران خسارت وارده صورت نگرفته است.
شناور سنگاپوری آلپاین اترنیتی متعلق به شرکت نروژی ترنس پترول حامل سوخت که از بندر بحرین حرکت کرده بود، ساعت سه بامداد روز دوم فروردین ماه، با انحراف ٢٥ تا ٣٠ مایلی از مسیر خود به سکوی ١٣A پارس جنوبی برخورد میکند. این شناور پس از برخورد بدون توقف و پرداخت خسارت قصد خروج از آبهای منطقه را داشت. حال بعد از گذشت چند روز کشتی آلپاین اترنیتی دوباره در منطقه حضور یافته است که نیروهای ایرانی خواستار توقف این شناور شدند چراکه مجوز توقف آن از طریق مراجع قضایی کشور صادر شده و این شناور تحت تعقیب قرار دارد و پس از مذاکره با وکیل شرکت نروژی بنا شده که این شرکت بعد از برآورد آسیبها خسارت بدهد.