سه شنبه, ۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Tue, 29 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

یک سال از آگهی اعلام فروش خانه‌ای که مایکل جکسون بیش از 15 سال در آن اقامت داشت، می‌گذرد و با این حال هنوز فروش نرفته است. این خانه مسکونی در 200 کیلومتری شهر لس‌آنجلس و در منطقه Los Olivos واقع شده و اکنون در انتظار صاحب جدید به سر می‌برد. باید گفت که این محوطه هزار هکتاری شامل 22 ساختمان که یکی از آنها خانه‌ای با شش اتاق، یک سینمای خانگی و سالن تئاتر است، در حال حاضر متعلق به سرمایه‌داری ثروتمند به نام تام باراک است.

62346123512125136234734734573347347234724

پس از اینکه مایکل جکسون این ستاره آمریکایی در سال 2008 در محاکمه دادگاه به جرم کودک آزاری موظف به پرداخت جریمه سنگین شد، این سرمایه‌دار که بنیانگذار موسسه سرمایه‌گذاری Colony Capital است، خانه او را به قیمت 23 میلیون دلار خریداری کرد. شرط این میلیاردر برای خرید خانه وی، بازگشت این هنرمند به عرصه هنر بود ولی مایکل جکسون 18 روز قبل از تاریخ نخستین کنسرت خود از دنیا رفت. از آن موقع این خانه دستخوش تغییرات گسترده‌ای شده و هنوز در انتظار خریدار جدید است و مالک فعلی آن قصد ندارد برای جلب مشتری از قیمت آن بکاهد.

منبع: MSN

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/rziYA0wL
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه