جمعه, ۲۴ اسفند(۱۲) ۱۴۰۳ / Fri, 14 Mar(3) 2025 /
           
فرصت امروز

مشاور رئیس جمهوری با بیان اینکه برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور، برنامه نیست، افزود: این برنامه تنها فهرستی از آرزوهای خوب اما دست نیافتنی است که تحقق آن بسیار دشوار است.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد، اکبر ترکان تحقق این برنامه را کاری دشوار دانست و افزود: برای رسیدن به این برنامه، دولت نیاز به منابع پولی و درآمدی بسیار دارد که با شرایط فعلی امکان پذیر نیست. دولت برای اجرای این برنامه در مدت پنج سال به 5هزار و 800 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که این رقم اصلا وجود ندارد و این شیوه وعده دادن های غیرقابل اعمال با سیاست های دولت یازدهم سازگار نیست.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور با بیان اینکه در برنامه ششم، یکسری حرف های خوب نوشته شده که تنها مردم را امیدوار می کند، افزود: در این برنامه معلوم نیست زیرساخت های توسعه می خواهد به کجا برسد. این برنامه اضافه تر از پیش بینی های دولت است و حال که منابع نداریم باید چه کنیم؟

ترکان با اشاره به اجرای برنامه های توسعه کشور گفت: برنامه اول توسعه با دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی در راستای بازسازی خرابی های جنگ بود. باید مردم جنگ زده به شهرهای خود باز می گشتند و تلاش دولت روی این برنامه متمرکز می شد. برنامه دوم توسعه، بازسازی صنعت، تولید و اقتصاد، توسعه راه ها و زیرساخت های حمل و نقل را دنبال کرد.

مشاور رئیس جمهوری برنامه پنج ساله سوم توسعه را منطقی ترین برنامه کشور دانست و گفت: ایران از یک مرحله ای از توسعه زیرساخت ها به سمت توسعه صنعتی شدن رفت و تنها در این دوران بود که کشور به نرخ رشد خوبی دست یافت. البته دوره ای از برنامه چهارم نیز قابل قبول پیش رفت، اما دولت قبل برنامه پنجم توسعه را اصلا قبول نداشت.

به گفته ترکان، برنامه های توسعه کشور بر مبنای دلسوزی است تا عقلانیت، در حالی که توسعه نیاز به تدبیر و خرد دارد.

وی درباره میزان نیاز کشور به سرمایه گذاری گفت: سالی 80 میلیارد دلار در کشور سرمایه گذاری می شود، در حالی که نیاز کشور 300 میلیارد دلار است، بنابراین اقتصاد کشور در مقطع کنونی «کوچک» است یعنی شغل ایجاد شده اما بیکار هم اضافه شده که این ناهمخوانی به اقتصاد لطمه می زند.

ترکان افزود: سرمایه نیاز به فضای امن دارد و باید برای سرمایه گذاران امنیت در سرمایه گذاری ایجاد کرد و برای رسیدن به رشد 8درصدی به سرمایه گذاری حدود 1500 میلیارد دلار در طول پنج سال نیاز است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Qg8yx4Oh
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5قیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذبخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیبایی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه