محمدرضا رضازاده، مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: در صورتی که آب به ترازی برسد که امکان تستتر نیروگاه وجود داشته باشد، این کار را انجام میدهیم و در صورت امکان و افزایش تراز آب بهرهبرداری تجاری نیز امکانپذیر میشود.
او با اشاره به اینکه در حال حاضر 700 میلیونمترمکعب آب در مخرن سد ذخیره شده توضیح داد: تلاش میکنیم تا هرچقدر که میتوانیم در مخزن سد سیمره آب ذخیره کنیم. البته با در نظر گرفتن برنامه وزارت نیرو و برداشت آب برای تامین نیازهای پاییندست این کار صورت میگیرد.
وی در واکنش به مسئله مطرح شده مبنی بر ایجاد خسارت ناشی از عدم راهاندازی نیروگاه سیمره تا بهار 1394 به ایسنا گفت: بهطور طبیعی هزینههای تملک با گذشت زمان افزایش پیدا میکند، اما در حال حاضر، در بخش سازه و همچنین نیروگاه کاری باقی نمانده است.
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در مورد وارد مدار بودن نیروگاه نیز اظهار کرد: رضازاده در پایان ابراز امیدواری کرد که بارشها در منطقه به اندازه کافی و متناسب با نیاز باشد تا بتوان با افزایش ذخیره سد، نیروگاه را وارد مدار کرد.
حدود یک میلیارد مترمکعب دیگر برای تستتر نیروگاه در مخزن ذخیره آب نیاز است. در حال حاضر، حدود دو سال است که احداث بدنه سد به پایان رسیده و امکان آبگیری وجود داشته، اما به دلیل برداشتهای خارج از برنامه در بالادست سد سیمره در رودخانه، نیاز پایین دست، توقف چند ماهه کار به خاطر مسائل میراث فرهنگی و خشکسالی تاکنون تراز آب در مخزن به حدی نرسیده که بتوان بهرهبرداری تجاری از سد کرد.
همچنین در زمان وزارت نامجو به خاطر اعتراضهای پاییندست سد سیمره در خوزستان یکبار مخزن سد خالی شد و همچنان سیمره برای آبگیری و بهرهبرداری از نیروگاه در تقلا به سر میبرد.