دوشنبه, ۳ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Mon, 23 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

چند ماه قبل، سام آلتمان، نماینده یکی از سرمایه های مولد و قدرتمند سیلیکون ولی آمریکا (دره سیلیکون) در سازمان حمایت و توسعه شرکت ها، پیش بینی کرد ثروتمندترین افراد جهان در آینده ثروتی معادل هزاران میلیارد دلار را در اختیار خواهند داشت. باب لورد، یکی از وکلای مشاور مالیاتی در آمریکا که در زمینه نابرابری های مالی فعالیت می کند، نسبت به این مسئله حساسیت بیشتری نشان داده و پیش بینی کرده است وجود این ابرمیلیاردرها در 20 تا 30 سال آینده به حقیقت خواهد پیوست.

آکسفام که یکی از بزرگ ترین گروه های بین المللی امدادرسانی برای ریشه کن کردن فقر، گرسنگی و بی عدالتی در جهان است، اخیراً اعلام کرده با به وجود آمدن چنین شرایطی نابرابری های اقتصادی به معنای واقعی خود نزدیک تر شده و شرایط بحرانی را در جامعه ایجاد خواهد کرد.

طبق نظر سازمان غیر دولتی حمایت از کارهای بشردوستانه، در 25 سال آینده بیل گیتس به عنوان نخستین تریلیونر جهان شناخته خواهد شد. موسس مایکروسافت در سال 2016 با داشتن ثروتی معادل 75 میلیارد دلار به عنوان ثروتمندترین مرد جهان شناخته شد؛ سرمایه ای که روزبه روز در حال زیاد شدن است. از سال 2006 و از زمانی که او مایکروسافت را ترک کرد، میزان درآمد او 50 درصد یعنی معادل 25 میلیارد دلار بیشتر از قبل شد.

آکسفام دلیل این ازدیاد ثروت و چندبرابر شدن ثروت این گروه خاص را ادامه دادن آنها به سرمایه گذاری در شرایط کنونی می داند و به عبارت دیگر در شرایط فعلی تنها این گروه توانایی سرمایه گذاری را داشته و همچنان به افزایش ثروت خود ادامه می دهند. از نظر این گروه امدادرسان و حساس نسبت به نابرابری های اقتصادی و اجتماعی، «برای یک ثروتمند سخت است که نتواند ثروت خود را چندبرابر کرده و بازهم ثروتمندتر شود. » طبق محاسبات اکسفام، برای خرج کردن این مقدار سرمایه لازم است روزانه یک میلیون دلار طی 2. 738 سال خرج کنیم.

بقیه میلیاردرها هم در صف ایستاده اند

اگر بیل گیتس هم به سن 86 سالگی نرسد، بازهم کسانی هستند که بتوانند عنوان تریلیونر دنیا را کسب کنند. طبق گفته های سازمان غیردولتی 8 نفر در دنیا هستند که ثروتی به اندازه نیمی از جمعیت فقیرترین مردم دنیا را در اختیار دارند. جمع سرمایه این افراد به 500 میلیارد دلار می رسد.

صف میلیاردرهای دنیا به ترتیب از این افراد تشکیل شده است: بیل گیتس، آمانسیو ارتگا صاحب برند معروف زارا با سرمایه ای معدل 67 میلیارد دلار، وارن بافت سرمایه گذار و بازرگان آمریکایی و از اعضای هیأت مدیره شرکت برکشایر هاتاوی با ثروت 60.8 میلیارد دلار، کارلوس اسلیم، کارآفرین و سرمایه گذار مکزیکی و صاحب شرکت تلمکس با دارایی معادل 48.4 میلیارد دلار، جف بزوس مدیرعامل و موسس آمازون با داشتن ثروتی برابر با 45.2 میلیارد دلار، مارک زوکربرگ موسس شبکه جهانی فیس بوک با دارایی 44.6 میلیارد دلار، لری الیسون بنیانگذار و مدیرعامل شرکت اوراکل با ثروت 43.6 میلیارد دلار و میشل بولومبرگ با ثروتی معادل 40 میلیارد دلار.

اما بیل گیتس همچنان در صف اول میلیاردهای جهان ایستاده و موقعیت خود را طی سال های متمادی حفظ کرده است. چنانچه طبق اطلاعاتی که مجله آمریکایی فوربس منتشر کرده ثروت بیل گیتس در سن 86 سالگی به 1000 میلیارد دلار خواهد رسید و بسیاری می گویند بیل گیتس دیگر تعداد صفرهای این رقم قابل توجه را نادیده گرفته و در جمع آوری و ازدیاد ثروت از پای نخواهد نشست تا آنجا که او را نخستین تریلیونر جهان در سال های آینده می دانند.

طبق محاسبات انجام شده توسط آکسفام در زمینه نابرابری های اقتصادی، 99 درصد اقتصاد جهانی در دست تنها هشت نفر قرار دارد. این نابرابری ها و فاصله اقتصادی میان طبقات مختلف جامعه و به خصوص نابرابری ها در تقسیم نه تنها کمتر نشده بلکه همچنان رو به افزایش است و هر یک از این هشت فرد ثروتمند جهان در تلاشند تا ثروت میلیاردی خود را چندبرابر کنند.

برای مثال بیل گیتس در سال 2006 و در زمان ترک مایکروسافت تنها 50 میلیارد دلار ثروت داشت اما پس از گذشت چندسال ثروت او با رسیدن به 90 میلیارد دلار تقریباً دوبرابر شد و در سن 86 سالگی اگر اوضاع به همین ترتیب پیش برود، ثروت او برای نخستین بار در طول تاریخ به 1000 میلیارد دلار هم خواهد رسید.

ثروتمندترین های جهان در سال 2016، 237 میلیارد دلار ثروت اندوزی کرده اند

بر اساس طبقه بندی های مجله بلومبرگ، بیل گیتس و وارن بافت در سال 2016 از دیگر هم ردیفان خود پیشی گرفته و بیشترین درآمد را در طول این سال به دست آورده اند. به طور کلی در سال 2016 شرایط برای ثروتمندان بسیار مساعدتر از 2015 بوده است و براساس اعلام مجله بلومبرگ باوجود برگزیت، برگزاری رفراندوم در ایتالیا و همچنین انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا، 500 نفر از ثروتمندترین افراد به طورکلی توانسته اند در سال 2016، 237 میلیارد دلار ثروت اندوزی کنند.

طبق بررسی ها از میان پنج نفر که بیشترین درآمد را در سال 2016 به دست آورده اند چهار نفر آمریکایی هستند. حوزه های انرژی و مواد اولیه به دلیل وجود تکنولوژی های جدید در سطح جهانی بیشترین منبع درآمدزایی در سال گذشته شناخته شده اند.

به نظر می رسد انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا به افزایش ثروت این افراد کمک خواهد کرد زیرا طبق بررسی ها بخش بزرگی از صف میلیاردرهای جهان را آمریکایی ها تشکیل داده اند و از میان 10 میلیاردری که در سال 2016 بیشترین ریزش ثروت را داشته اند شاید تنها یک نفر آمریکایی دیده شود. به طور کلی میلیاردرهای چینی در این سال با از دست دادن 11 میلیارد دلار رکورددار بیشترین شکست های مالی بوده اند.

منبع : msn
برچسب ها : فرصت آزاد
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/7ixdSPbv
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپور
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه