کلاف اول:
میزان تحصیلکردهها در رشته زبان انگلیسی روز به روز زیادتر میشود و این تحصیلکردهها بهترین راه درآمدشان این است که یا برای تدریس به کلاسهای آموزشی مراجعه کنند یا راه ترجمه را در پیش گیرند. اما به تازگی خبری مبنی بر ضرورت یادگیری زبان انگلیسی برای پلیس فرودگاه از سوی مقامات مسئول جدی گرفته شده است.
فرمانده پلیس فرودگاههای کشور گفته آموزش زبان انگلیسی به ماموران پلیس مستقر در فرودگاههای کشور بهویژه فرودگاههای بینالمللی از اولویتهای مهم است که از مدتها قبل در دستور کار قرار گرفته است.
حال اگر معلم زبان هستید با توجه به اینکه در هر شهری حداقل یک فرودگاه وجود دارد و تعداد پلیسهای مستقر در آنجا هم به حدی است که میتوان یک کلاس زبان تشکیل داد، به این فکر کنید که چگونه میتوان از این فرصت استفاده کرد؟ ببینید میتوانید نظر مسئولان را برای برگزاری کلاسهای تقویتی در یکی از اتاقهای ساختمان فرودگاه جلب کنید یا نه؟ این امر میتواند درآمد شما را تا حد قابلتوجهی ارتقا دهد.
کلاف دوم:
شهرها و شهرکهای زیادی وجود دارند که واحدهای صنفی یک رشته در آنجا جمع میشوند و با یاری هم به کار تولید مشغول میشوند. حال قرار است شهری به نام شهر پوشاک احداث شود. مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در این ارتباط گفته پیشنهاد ایجاد شهر پوشاک را به واحدهای سرمایهگذار دادهایم و درصورت همکاری و ارائه طرح از سوی بخش خصوصی ما آماده هرگونه همکاری هستیم.
ناگفته پیداست که پوشاک بعد از خوراک، مهمترین مقولهای است که برای زندگی انسان مهم و ضروری است. بنابراین هرگز از رونق نمیافتد و همیشه مشتریان برای خرید، آمادهاند. خبر خوب اینکه در لایحه حمایت از تولید هم تصریح شده که در صورت تولید برندهای معروف در داخل کشور این تولیدات تا 10 سال از معافیت مالیاتی استفاده خواهند کرد. این لایحه در صورت تصویب میتواند در صنعت نساجی بسیار مفید واقع شود. در ثانی، باید فروشگاههای بزرگی در بخش تجاری وجود داشته باشد که تحت نام یک برند محصولات نساجی را توزیع کنند. در اینجا فرصتی برای سرمایهگذاران صنعت پوشاک فراهم شده که اگر به موقع اقدام کنند، حتما موفق خواهند شد.
کلاف سوم:
بارها از بحران آب گفتهایم، باز هم میگوییم. اگرچه این بحران میتواند بهعنوان تهدیدی بزرگ برای کشور محسوب شود، اما از طرفی با پیشرفتهایی که در تکنولوژی اتفاق میافتد فرصتی برای سرمایهگذاریهای جدید فراهم میشود که سرمایهگذاران باید از این فرصتها نهایت استفاده را ببرند. یکی از این موارد، تجهیز مزارع کشاورزی به سیستمهای نوین آبیاری است. رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویهوبویراحمد گفته دولت برای اجرای توسعه طرحهای آبیاری قطرهای و بارانی با اختصاص تسهیلات مالی حمایتی، شرایط ویژهای فراهم کرده است. بنابراین کشاورزان از این فرصت برای جذب این تسهیلات که 85درصد آن حمایتی و بلاعوض است، اقدام کنند. این مقام مسئول اعلام کرده هیچ محدودیتی برای اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار قطرهای باغها و بارانی مزارع وجود ندارد و موفقیت اجرای این طرحها به سطح استقبال و تلاش کشاورزان وابسته است.
مطمئنا کسانی که در زمینه سیستمهای آبیاری فعالیت دارند، میزان اهمیت موضوع را درک میکنند و از هیچ فرصتی برای سرمایهگذاری فروگذار نخواهند کرد. این امر نه تنها سود خوبی نصیب شما خواهد کرد، بلکه به حل بحران کشور کمک میکند، آن هم در شرایطی که وزیر نیرو از نصف شدن سهمیه آب کشاورزی تا پایان تابستان خبر داده است.