«ولفگانگ پاک»، آشپز ۶۵ ساله اتریشی، مشهور به بزرگترین آشپز دنیا، ۱۹ سالی است که آشپزی مراسم اسکار و چند ضیافتی را که پیش از این مراسم برگزار میشود به عهده دارد.
«ولفگانگ پاک» آشپزی را از مادرش که بهصورت پاره وقت به این کار میپرداخت فراگرفت، سپس تکنیکهای آشپزی را زیر نظر «ریمونه توییله» در هتل دو پاریس موناکو و ماکسیم پاریس فراگرفت.
وی در ۲۵سالگی (سال ۱۹۷۳) به ایالات متحده مهاجرت کرد و هماکنون صاحب ۲۰ رستوران موفق در سراسر ایالات متحده است. این آشپز اتریشی وظیفه دارد که یک سالن پذیرایی بزرگ را برای پذیرایی از حداقل ۱۵۰۰ میهمان گرسنه آماده کند تا پیش از برگزاری مراسم اسکار خود را برای یک رقابت سنگین آماده کنند.
«پاک» میگوید برای آنکه بتواند بهترین غذاها را در چنین مراسمی ارائه دهد مجبور است که از هفتهها پیش حدود صد نوع غذا، سالاد، دسر و نان را تست کند تا در نهایت بهترین انتخاب را انجام دهد و در این میان تزیین بشقابها با غذاهای انگشتی چون «برگرهای کوچک»، «سالمونهای دودی اسکاری شکل»، «پیراشکیهای کوچک» و «رولتهای کوچک گوشت» نیز بسیار حائز اهمیت است.
بیش از ۳۵۰ آشپز به منظور برگزاری این شب سینمایی، در کنار «ولفگانگ پاک» ساعتها کار فشرده انجام میدهند. «پاک» درباره فشردگی کار میگوید: هیچگاه در پروسه کار برای مراسم اسکار عصبی نمیشوم مگر نیم ساعت آخر که استرس این را دارم که همه چیز خوب برگزار شود، آنچه بهصورت سنتی بر سر میز پذیرایی مراسم اسکار باقی مانده، گلدان مرغ، ماهیهای سالمون اسکاری شکل و شکلاتهای طلایی اسکاری شکل است که برخی از اعضای آکادمی هر ساله مشتریان ثابت آن هستند.
این غذاها در اسکار یک سنت است. براساس برآوردهایی که انجام شده هر متر مربع از میز پذیرایی ضیافت اسکار بیش از یک پوند (یک دلار و ۵۰ سنت) ارزش دارد که به عبارتی هر میز پذیرایی با طول ۵۰۰ فوت در ۳۳ فوت عرض، بیش از ۲۵ هزار دلار هزینه می برد.