پنجشنبه, ۱۳ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Thu, 2 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

اپل و گوگل این دو رقیب دیرین اخیرا در کنفرانس‌های جداگانه‌ای به معرفی آخرین دستاورد‌های خود پرداختند تا دوباره شاهد چنگ و دندان نشان دادن این دو غول فناوری به یکدیگر باشیم. با توجه به اینکه برگزاری کنفرانس‌های اپل نسبت به سایر رقیبان از تعداد بسیار کمتری در سال برخوردار است؛ مسئولان اپل، این فرصت‌ها را غنیمت می‌شمارند تا از هر روشی به رقیبان خود ضربه بزنند.

کرای فدریگی، مدیر بازرگانی اپل در مراسم رونمایی از چند محصول جدید خود IOS را محبوب‌ترین سیستم‌عامل تلفن‌همراه دانسته و اعلام کرد که 54‌درصد کاربران اندروید از سیستم‌عامل دو سال قبل استفاده می‌کنند و گفت: تنها پس از ۲۶ روز از معرفی 8IOS بیش از ۴۸درصد استفاده‌کنندگان این سیستم‌عامل دستگاه خود را به نسخه‌ ۸ ارتقا داده‌اند.

فدریگی به ارقام کاربران سیستم‌عامل اندروید هم سری زده و به گفته‌ وی هم‌اکنون تنها ۲۵‌درصد کاربران اندروید از آخرین نسخه‌ آن یا همان کیت‌کت بهره‌مند شده‌اند. وی افزود: در حال حاضر، بیش از ۵۴‌درصد کاربران سیستم‌عامل اندروید از نسخه‌ دو سال پیش، یعنی جیلی بیلی استفاده می‌کنند. این در حالی‌است که نسخه 8 سیستم عامل iOS که اخیرا روانه بازار شده بود، مشکلاتی را با خود به همراه داشت و اپل‌درصدد رفع آنهاست.

در کنفرانس اپل چه گذشت؟

اپل، در کنفرانس خود از چند محصول جدیدش رونمایی کرد که از مهم‌ترین آنها می‌توان به آی‌پد 2 و آی‌پد مینی 3 اشاره کرد. آی‌پد 2 که تغییرات و پیشرفت‌های قابل توجهی نسبت به نسخه پیشین خود کرده، از ظاهری زیبا‌تر و شیک‌تر برخوردار بوده و اپل در این محصول خود توانسته رکورد تولید باریک‌ترین تبلت دنیا با ضخامت 6.1 میلی متر را از آن خود کند و جالب اینکه با پیشرفته شدن تجهیزات آن وزن این تبلت نسبت به نسخه پیشین کاهش یافته و به 437 گرم رسیده است.

اپل یک پردازنده قدرتمند A8X که نسخه ارتقا یافته پردازنده آی‌فون 6 است، در تبلت جدید خود تعبیه کرده است که گفته می‌شود نسبت به پردازنده آی‌فون 40‌درصد سریع‌تر و قدرت گرافیکی آن نیز 2.5 برابر شده است. در آی‌پد ایر، از کمک‌پردازنده M8 استفاده‌شده که بهتر از مدل قبلی است و می‌تواند تفاوت میان راه رفتن و دوچرخه‌سواری را تشخیص دهد. وجود سنسور ارتفاع‌سنج (بارومتر) نیز خبری خوشحال‌کننده برای علاقه‌مندان به ورزش خواهد بود. کمک پردازنده‌ها وظیفه پردازش‌های مربوط به سنسورهای مکان‌سنج و حرکت‌سنج شامل شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، ارتفاع‌سنج، قطب‌نما و GPS را بر عهده می‌گیرند تا توان پردازنده اصلی دستگاه برای کارهای مهم‌تر صرف شود. دوربین این دستگاه از پنج به هشت مگاپیکسل ارتقا یافته که با نرم‌افزار‌های پیشرفته امکانات بیشتری را به کاربر خود می‌دهد. آی‌پد ایر ۲ با حافظه‌های ۱۶، ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی عرضه می‌شود که به ترتیب ۴۹۹، ۵۹۹ و ۶۹۹ دلار قیمت دارند. اگر بخواهید مدل‌های سیم‌کارت‌خور را خریداری کنید باید ۶۲۹، ۷۲۹ و ۸۲۹ دلار بپردازید. پیش‌فروش این تبلت از دیروز ۱۷ اکتبر آغاز شده و گفته‌شده عرضه آن اواخر هفته آینده خواهد بود. آی‌پدهای مینی اپل هم که توانسته‌اند تا به حال خود را در دل اکثر کاربران جا کنند، در نسخه سوم تغییرات چندانی را با خود به همراه نداشته‌اند و در طراحی آنها سعی شده تا از همان امکانات سری‌های پیش استفاده شود. اما از تغییراتی که در آی‌پد مینی 3 مشاهده شده می‌توان به باریک‌تر و سبک‌تر شدن، بهبود کیفیت صفحه نمایش، افزایش قدرت پردازشی با ارتقای پردازنده و RAM اشاره کرد. نسخه جدید آی‌پدمینی از قابلیت اسکن اثرانگشت نیز برخوردار است.

نوبرانه گوگل برای به چالش کشیدن آی‌پد

گوگل نیز طی برگزاری کنفرانس خود از نسخه جدید تبلت خود موسم به نکسوس 9 پرده برداشت تا به جنگ آی‌پد اپل و البته گلکسی‌تب اس سامسونگ برود تا شاید بتواند سهم بیشتری از بازار تبلت را به خود اختصاص دهد. نکسوس جدید از یک صفحه 9.8 اینچی با رزولوشن 1536 در 2048 پیکسل با کیفیت 228 ppi بهره برده است. دوربین این دستگاه هشت مگاپیکسلی است که کیفیتی برابر 1920 در 1080 را برای کاربر خود به ارمغان می‌آورد.

پردازنده نکسوس جدید 2300 مگاهرتز قدرت دارد که در مقابل پردازنده 1400 مگاهرتزی آی‌پد حرف زیادی برای گفتن دارد. طراحان نکسوس 9 این دستگاه را با ابعادی برابر 8.99 در6.05 در 0.31 اینچ به بازار معرفی کرده‌اند. گفتنی است، ساخت سخت‌افزار این تبلت را شرکت HTC بر عهده گرفته است.

گوگل اندروید جدید خود را نیز در این مراسم به‌صورت رسمی و با نام «لالی پاپ» یا همان آبنبات چوبی به کاربران معرفی کرد که نسبت به نسخه کیت کت یا نسخه 4.4 تغییرات نسبتا زیادی کرده که امکانات بیشتری را به کاربر خود می‌دهد. از قابلیت‌های این سیستم‌عامل می‌توان به بهبود عملکرد نوتیفیکیشن، بهبود امنیت و گرافیک ساده‌تر و روان‌تر اشاره کرد.

جدا از پیشرفت‌هایی که گوگل در اندروید۵ برای رابط کاربری اعمال کرده است، شاهد افزایش قدرت سخت‌افزاری دستگاه‌های مبتنی بر اندروید ۵ خواهیم بود. سیستم عامل جدید توانایی این را دارد تا چهار برابر نیروی سخت‌افزاری و بازدهی سیستمی را افزایش دهد که این خود رقمی بالا محسوب می‌شود. پشتیبانی به مراتب بهتر از دستگاه‌های ۶۴بیتی و پردازش تصویر بهتر برای نمایش گرافیک بالاتر، از مزیت‌های خارق‌العاده اندروید ۵ خواهد بود. لازم به ذکر است که این بهینه‌سازی‌ها می‌تواند اثر عمده‌ای در بازار فروش نکسوس پلیر باشد تا بازی‌ها و برنامه‌های بهتری را در صفحه‌نمایش‌های خانگی به اجرا بگذارد.

گوگل اصلاحات زیادی برای بخش دسترسی‌های سریع اعمال کرده است تا سهولت کار و دسترسی کاربر به این ابزارها بیش‌ازپیش شود. برای مثال، دسترسی راحت به امکان روشن و خاموش‌کردن وای‌فای، بلوتوث و مکان‌یاب از تغییراتی است که گوگل در نوار تنظیمات سریع اعمال کرده است. همچنین به‌صورت خودکار قابلیت‌هایی مانند چراغ قوه، هات اسپات و کنترل اسکرین کست نیز به این نوار اضافه شده‌اند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/1B2gqH59
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه