فرصت امروز - یک تیم پژوهشی که در خصوص کاهش وزن فعالیت می کنند، موفق شدند پس از دوسال پژوهش و تحقیق، برنامه ای نرم افزاری طراحی کنند که تاثیری شگفت انگیز بر کاهش وزن دارد.
چارلز تیگ بنیانگذار و مدیر پروژه کنترل کالری ها، در خصوص ویژگی های این طرح می گوید «یکی از مشکلات اساسی سازمان FDA کنترل میزان کالری مواد غذایی و سلامت شهروندان است. اغلب افرادی که با مشکلات اضافه وزن روبه رو هستند، تلاش می کنند با استفاده از برنامه های مختلف ورزشی و رژیم های غذایی به حفظ تناسب اندام خود بپردازند. با این وجود رستوران گردی و استفاده از منوهای رستوران ها اغلب نتیجه ای جز افزایش وزن نخواهد داشت.
برای استفاده از این اپلیکیشن کاربر یک عکس از غذای رستورانی گرفته و سپس اطلاعات مرتبط با تصویر را در عرض چند ثانیه دریافت می کند. این اطلاعات شامل میزان کالری، مواد مصرف شده در تولید غذا و سالم یا غیر سالم بودن غذا است.
بابارا رول یکی از طراحان اصلی این برنامه معتقد است این برنامه نه تنها برای مصرف کنندگان مواد غذایی، بلکه برای تولیدکنندگان نیز مفید است. درواقع تولید کنندگان غذاهای نیمه آماده و منجمد نیز می توانند با استفاده از این برنامه میزان کالری های مصرفی خود را دقیق تر تنظیم کرده و حتی برای مصرف کنندگان خود انگیزه خرید ایجاد کنند.