تعدادی از شاکیان ایران خودرو دیزل که از دو سال پیش با پیش خرید پیکاپ فتون همچنان در مراجع قضایی به دنبال حق خود هستند، امروز در سازمان تعزیرات حکومتی حضور خواهند یافت.

یکی از شاکیان این پرونده در تماسی با ایرنا با اعلام این مطلب گفت: پرونده شکایت از ایران خودرو دیزل که در باره آن قبلا نیز حکم صادر شده است، کماکان در قوه قضاییه، کمیسیون اصل 90، کمیسیون صنایع و سازمان تعزیرات دنبال می‌شود اما بعد از دو سال هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است.

براساس این گزارش، ایران خودرو دیزل حدود دو سال پیش با پیش فروش خودروی پیکاپ فتون، از حدود دو هزار نفر متقاضی مبالغی را دریافت کرد، اما بعدا به بهانه‌های مختلف از عرضه این خودرو و خسارت به متقاضیان خودداری کرد.

ایران خودرو دیزل در زمان ثبت‌نام اعلام کرده بود که خودرو‌ها بین شش تا 9 ماه با قیمتی حدود 38 میلیون تومان به متقاضیان تحویل خواهد شد، اما این شرکت موفق به تامین و ورود این خودرو‌ها نشد و حتی بعد نیز فراخوانی برای بازگرداندن مبالغ دریافتی از متقاضیان اعلام نکرد.

شرکت مذکور اخیرا به متقاضیان اعلام کرده است برای تحویل خودرو باید حدود 92 میلیون تومان پرداخت کنند که این مسئله در حال حاضر مورد اعتراض متقاضیان و شکایت آنان شده است.

سازمان تعزیرات حکومتی قبلا این شرکت را به دلیل تاخیردر تحویل خودرو محکوم و اعلام کرده بود که ایران خودرو موظف است مورد معامله را براساس قیمت زمان خرید و اعلام شده در سال 91 تحویل متقاضیان دهد. تعدادی از این متقاضیان در سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و دادسراها نیز شکایات خود را دنبال می‌کنند.