پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Thu, 1 May(5) 2025 / 05:55:57
           
فرصت امروز

طرح و اقدام اولیه برای ساخت مصلی به 32 سال قبل باز می‌گردد. ساخت مصلی در زمین‌های عباس‌آباد (آیت‌الله بهشتی) که قبل از انقلاب برای پروژه شهستان پهلوی انتخاب شده بود به طور رسمی از سال 67 کلید خورد.در سال ۱۳۹۰ پس از ۲۳ سال زمان و صرف هزینه‌ای حدود 350 میلیارد تومان که البته 70 درصد این مبلغ در سه سال اخیر بوده است، اعلام شد که در صورت صرف ۸۵۰ میلیارد تومان دیگر، ظرف پنج سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.برخی از منتقدان این شرایط را با ساخت مسجد شیخ زاید مقایسه می‌کنند که بعد از مسجد النبی و مسجد الحرام بزرگ‌ترین مسجد جهان اسلام است و تنها ظرف ۱۰ سال و با هزینه ۷۰۰ میلیارد تومان ساخته شد.
انتقاد دیگری که به طرح می‌شود، هزینه ساخت آن است، در نامه‌ای که امام خمینی(ره) برای دستور ساخت مصلی نوشته‌اند آمده‌ است: «سادگى مصلی باید یادآور سادگى محل عبادت مسلمانان صدر اسلام باشد و شدیدا از زرق‌وبرق ساختمان‌های مساجد اسلام امریكایی جلوگیرى شود.»

 

 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/QBF5X4Nj
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه