یکشنبه, ۳۱ فروردین(۱) ۱۴۰۴ / Sun, 20 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس واحد احیای مستقیم شماره یک فولاد مبارکه اصفهان از افزایش دو درصدی تولید آهن اسفنجی در مدول C این واحد خبر داد. به گزارش فولاد مبارکه اصفهان، داریوش رشیدی گفت: ظرفیت فن مکنده گازهای حاصله از سوخت ریفرمر مدول C واحد احیای مستقیم افزایش یافت و حدود دو ‌درصد به ظرفیت تولید آهن اسفنجی این مدول افزوده شد.

یکی از محدودیت‌های افزایش ظرفیت تولید مدول‌های احیای مستقیم در محفظه ریفرمر و نبود ظرفیت مناسب فن مکنده‌های این بخش بود. در راستای بهبود فرآیند و افزایش تولید، طراحی، ساخت و نصب تجهیزات مورد نیاز برای این افزایش ظرفیت در دستور کار قرار گرفت.

فولاد مبارکه اصفهان با تولید حدود شش میلیون تن فولاد خام از شرکت‌هایی است که در زمینه تولید ورق‌های فولادی فعالیت می‌کند. بیش از 50‌درصد از ورق فولادی مورد نیاز کشور برای استفاده در صنایع خودروسازی و قطعه‌سازی، فلزی سبک، فلزی سنگین و لوله‌های انتقال سیالات، صنایع بسته‌بندی و لوازم خانگی و الکتریکی و لوله و پروفایل در شرکت فولاد مبارکه تامین می‌شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/SJm9CouR
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه