به گزارش پارسینه و به نقل از ایرنا، نمایشگاه شیرینی و شکلات در فضایی به وسعت 13 هزار و 750 مترمربع شامل 12 هزار و 825 متر مربع فضای سرپوشیده داخلی و 925 متر مربع فضای سرپوشیده خارجی برگزار میشود. قرار است در سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران 266 شرکت داخلی و 50 شرکت خارجی مشارکت داشته باشند.
برپایه این گزارش، شرکتهای خارجی از 21 کشور جهان توانمندی و تولیدات خود را در این نمایشگاه به معرض نمایش خواهند گذاشت و اسپانیا، امریکا، اتریش، ایتالیا، آلمان، انگلستان، اوکراین، جمهوری آذربایجان، ترکیه، چین، دانمارک، روسیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، کرهجنوبی، مالزی، هلند و هند از جمله کشورهای حاضر در نمایشگاه معرفی شدهاند.
سازمان توسعه تجارت خاطرنشان کرد، نمایشگاه امسال از نظر مساحت در مقایسه با سال گذشته رشد 12 درصدی را نشان میدهد.
شرکتکنندگان در این رویداد از 24 تا 27 شهریور (به مدت چهار روز) محصولات، ماشینآلات و مواداولیه شیرینی و شکلات را به نمایش خواهند گذاشت.
برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع تبلیغات و بازاریابی موثر در صنعت شیرینی و شکلات از جمله برنامههای جنبی این نمایشگاه است.
این نمایشگاه در سه بخش محصولات، مواد اولیه و ماشینآلات برگزار خواهد شد و در آن انواع ماشینآلات بستهبندی، فرهای پخت، دیگهای پخت، دستگاههای پیشرفته و فرآوری محصولات، میکسرها، انواع دستگاه دیپازیتور کیک دو رنگ، خط تولید اتوماتیک انواع کیک اسفنجی، خط تولید انواع کیک روغنی، انواع دستگاههای مولدینگ شکلات و روکش و صنایع خط تولید کامل شکلات به نمایش گذاشته میشود.
معرفی آخرین دستاوردهای داخلی و خارجی این صنعت، تبادل اطلاعات بین شرکتهای داخلی و خارجی، جذب سرمایهگذاری، رونق بخشیدن به تولید، توسعه صادرات، معرفی منابع انسانی، اشتغالزایی و تبلیغات و آگاهیبخشی به بازدیدکنندگان، مهمترین اهداف برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی ماشینآلات و مواداولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات محسوب میشود.
برگزاری سه کنفرانس و نشست تخصصی با حضور استادان دانشگاهها و صنعتگران، حضور چهار هیات تجاری، بازرگانی و سرمایهگذاری خارجی و حضور بازرگانان داخلی، صنعتگران، دانشگاهیان و اساتید در نمایشگاه، بخش دیگری از برنامههای این نمایشگاه اعلام شد.
شیرینی و شکلات از دیدگاه صاحبنظران این صنعت تاریخچه 60 ساله دارد و طی 10 سال اخیر رشد قابلتوجهی پیدا کرده است.
گفته میشود صنعت شیرینی و شکلات در صنایع غذایی جهان با قدمتی بیش از یک قرن و با محوریت و پیشینهای از اروپا آغاز شد و اکنون نیز این قاره جایگاه خود را در این صنعت حفظ
کرده است.
دهه 80 در کشورمان کل تولید شیرینی و شکلات به 300 هزار تن نمیرسید، اما بهرغم مشکلات کنونی، ظرفیت این بخش به سالانه دو میلیون تن رسیده که 70 تا 75 درصد این ظرفیت اکنون فعال است.
در عین حال سال 1390 ارزش صادرات این بخش به 600 میلیون دلار رسید و انتظار میرود در دولت یازدهم شرایط صادراتی مطلوبتر شود.
آمارهای غیررسمی از منابع خبری منتشر شده، شمار واحدهای تولیدی شیرینی و شکلات کشور را 360 تا 400 واحد اعلام کردهاند.