درحالیکه عرضه زیرزمینی کالباس خوک و گراز در سطح شهر تهران مشاهده میشود، معاون سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: هرگونه عرضه کالباس گوشت خوک و گراز ممنوع است و با متخلفان برخورد میشود.
جمالالدین جاویدی در گفتوگو با ایسنا، درباره اینکه با وجود ممنوعیت خریدوفروش و واردات فرآوردههای گوشتی خوک و گراز در کشور، این محصولات در برخی مغازههای فستفود پایتخت عرضه میشود، گفت: از نظر سازمان دامپزشکی عرضه کالباس خوک و گراز در کشور ممنوع است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد میشود.
وی افزود: تاکنون گزارشی مبنیبر عرضه کالباس خوک و گراز در کشور به سازمان دامپزشکی ارائه نشده است.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: تمام کارخانههای فرآوردههای گوشتی موظف هستند سوسیس و کالباس تولیدی خود را از گوشت دامهای حلال تولید کنند. به گفته جاویدی عمده تولیدات سوسیس و کالباس کشور از گوشت گاو است.