عضو هیأت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر از تفاهم نامه چندجانبه میان پالایشگاه غلات زر، مرکز دانش بنیان زر، انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان پالایشگاهی فرآوری غلات کشور، دانشگاه جامع علمی کاربردی زر، انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان، صادرکنندگان و خدمات فنی مهندسی مشتقات قندی فرآوری شده از غلات استان البرز و انستیتو تحقیقات تغذیه ای ایران خبر داد.
به گزارش فرصت امروز، محسن امینی ضمن اعلام این خبر گفت: انجام همکاری های آموزشی، پژوهشی، کارآزمایی بالینی و همکاری در تدوین استانداردهای ملی و بین المللی از جمله موضوعات مورد توافق طرفین این تفاهم نامه بود.
وی همچنین فرهنگ سازی در حوزه حذف قندهای مضر و ترویج استفاده از قندهای طبیعی را از دیگر موارد مطرح در این تفاهم نامه چند جانبه برشمرد و افزود: حضور دو انجمن فعال در حوزه فروکتوز در این تفاهم نامه، شرایطی را فراهم آورده است تا با استناد به یافته های علمی و مطالعاتی گام های مثبتی در راستای سلامت جامعه برداشته شود.
نماینده البرز در اتاق بازرگانی ایران در بخش دیگر صحبت های خود به اهداف تفاهم نامه اشاره و اظهار کرد: پروژه های تحقیقاتی مشترک، برگزاری دوره های آموزشی، همایشها و کنفرانسهای ملی و بین المللی و انتشارات مشترک از جمله اهداف دیگر این تفاهم نامه است که طرفین به جدیت آنها را دنبال خواهند کرد.