رییس کمیسیون فرهنگــــی مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از خطوط تولید فولاد مبارکه گفت: اقدامات زیست محیطی فولاد مبارکه به‌ویژه در بخش کنترل آلودگی‌های هوا و تصفیه و بازچرخانی دوباره آب در سیستم قابل‌تقدیر است، کما اینکه در خط تولید ورق گالوانیزه و رنگی این شرکت هر بازدیدکننده‌ای بدون ماسک می‌تواند به خوبی از ابتدا تا انتهای خطوط تولید را مورد بازدید قرار دهد.


حجت‌الاسلام والمسلمین سالک ادامه داد: از آنجا که تولیدات فولاد مبارکه بر مبنای درخواست و سفارش مشتری چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور انجام می‌شود، خاطر نشان کرد: در جایی‌که عملکرد یک بنگاه اقتصادی بدین‌گونه است، لزوم حمایت هر چه بیشتر از تولید بیش از پیش ضرورت می‌یابد.
نماینده مردم اصفهان، با اشاره به این مطلب که اگر در این شرایط تحریم، موانع تولید که همان محدودیت‌های انرژی از جمله آب، برق و گاز هستند، برای صنایع برطرف شود، به یقین ما شاهد شکوفایی هر چه بیشتر صنعت و تولید خواهیم بود، ضمن اینکه باید در نظر داشته باشیم که خسارات ناشی از توقف خطوط تولید در صنایع پایین دستی گاهی جبران‌ناپذیر است.