معاونان و مدیران ارشد شرکت آتیه سازان به‌عنوان نمایندگان تام الاختیار مدیرعامل با حضور در شعب سراسر کشور نسبت به بررسی و رفع مشکلات اجرای بیمه طلایی فرهنگیان اقدام کردند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آتیه‌سازان، حافظ افشین مقصودی گفت: معاونان و مدیران ارشد این شرکت به‌عنوان نمایندگان تام الاختیار مدیرعامل با حضور در شعب سراسر کشور نسبت به بررسی و رفع مشکلات اجرای بیمه طلایی فرهنگیان اقدام کردند.

وی افزود: در آستانه سال تحصیلی جدید و در جهت اجرای هرچه بهتر و خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به فرهنگیان گرامی، این گروه‌ها به سراسر کشور اعزام شدند که ضمن بازدید از شعب و نمایندگی‌های این شرکت در سراسر کشور، از نزدیک در جریان مشکلات احتمالی موجود در اجرای این قرارداد قرار گرفته و با برگزاری جلسه با اداره‌های تعاون آموزش و پرورش در سراسر کشور، نسبت به رفع مشکل در استان مربوط اقدام کرده‌اند.