براساس گزارش های منتشر شده از عملکرد دولت یازدهم، مقایسه میان وضعیت حمایت تولید در سال آخر دولت روحانی و سال آخر دولت احمدی نژاد نشان می دهد که در دولت یازدهم تسهیلات تولید رشد ۲۶۰درصدی داشته است.
براساس آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره عملکرد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به عنوان یکی از بخش های رفع مشکلات کارخانه های تولیدی، این ستاد اقدام به برگزاری ۶۲۰۰ جلسه در استان های مختلف کشور و تصویب ۵۳ هزار و ۲۰۰ مصوبه جهت رونق تولید کارخانه ها و واحدهای تولیدی کرده است.
همچنین در سال گذشته هم ۲۳۰ جلسه با ۸۰۰ مصوبه برای بررسی و پیگیری رفع مشکلات واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای بزرگ برگزار شده و برنامه ریزی برای تولید و اشتغال در کشور انجام شده است.
آمار نشان می دهد میزان تسهیلات بانکی که به بخش های مختلف صنعتی، معدنی و بازرگانی پرداخت می شود، در مقایسه با سال های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ افزایش قابل ملاحظه ای داشته است.
گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می دهد میزان تسهیلات بانکی که به بخش صنعت و معدن در سال ۱۳۹۱ پرداخت می شد، رقمی معادل ۶۱.۹ هزار میلیارد تومان بود که با پیگیری های دولت تدبیر و امید این رقم سال گذشته به ۱۶۰.۹ هزار میلیارد تومان رسید و سبب رونق و شکوفایی تولید در کشور شد.
در بخش بازرگانی نیز این تسهیلات از سقف ۲۴هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۹۱ و با وجود کاهش هزار میلیارد تومانی آن در سال ۱۳۹۲ با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید فراتر رفت؛ به گونه ای که در سال گذشته تسهیلات پرداختی به بخش بازرگانی و تجارت کشور از سوی بانک ها رقمی معادل ۵۷هزار میلیارد تومان گزارش شده است.
در دوره فعالیت دولت یازدهم براساس آمار منتشر شده از سوی معاونت آمار و برنامه ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت، ۱۲هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی جدید تکمیل و راه اندازی شده اند که این رقم با محاسبه واحدهای احیا شده در ۴۲ ماه گذشته به ۱۷ هزار و ۲۰۰ واحد می رسد. این رقم ۳.۵ برابر تعداد واحدهایی است که در چهار ساله فعالیت دولت تدبیر و امید تعطیل شده اند و تعداد آنها به ۵۱۰۰ واحد صنعتی می رسد.