جمعه, ۵ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Fri, 24 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

«رید هافمن»، بنیان گذار لینکدین، به تازگی چشم انداز خوش بینانه ای را برای هوش مصنوعی ترسیم و مفهوم «ابَر دستیار» (Super Agency) خود را معرفی کرده که هوش مصنوعی را ابزاری برای توانمندسازی انسان ها می داند، نه برای جایگزینی آن ها. در واقع، او آینده ای را متصور شده که در آن ابزارهای هوش مصنوعی و انسان ها در کنار یکدیگر مشغول به کار می شوند.

براساس گزارش های منتشرشده، دیدگاه هافمن که اخیراً در کنفرانس TED AI مطرح شده، یک تغییر اساسی در نحوه تفکر ما در مورد پذیرش هوش مصنوعی را نشان می دهد. درحالی که بسیاری از شرکت های دره سیلیکون، هوش مصنوعی را به عنوان جایگزین انسان می دانند، مفهوم «ابَر دستیار» بنیان گذار لینکدین آن را تقویت کننده پتانسیل انسان ها معرفی می کند.

تأثیر هوش مصنوعی روی مشاغل و دموکراسی

ارتباط بین هوش مصنوعی و انسان ها در آینده

هافمن با بیان این موضوع که «انسان هایی که از هوش مصنوعی استفاده می کنند جایگزین انسان هایی خواهند شد که از هوش مصنوعی استفاده نمی کنند»، استدلال کرد که تقابل اصلی بین انسان ها و ماشین ها نیست، بلکه بین افرادی است که توانایی های هوش مصنوعی را قبول می کنند و افرادی که آن را قبول نمی کنند.

هافمن در کتابی با نام Superagency، دیدگاه منحصربه فرد خود در مورد آینده مبتنی بر هوش مصنوعی را شرح داده و در این کنفرانس بخشی از آن ها را توضیح داده است.

او در صحبت های خود گفت:

«اگر به گذشته فناوری نگاه کنید، متوجه خواهید شد که عاملیت انسان ها را به طور گسترده ای افزایش داده است. هر یک از جهش های بزرگ فناوری به ما قدرت فوق بشری داده است.»

بنیانگذار لینکدین در حالی دیدگاه خود را مطرح کرده است که نگرانی های زیادی در مورد تأثیر هوش مصنوعی روی مشاغل و دموکراسی وجود دارد. او در بخشی از سخنان خود خطرات ناشی از دیپ فیک های تولید شده با هوش مصنوعی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 را کم اهمیت جلوه داد و افزود:

«بدون شک، جرایم و اطلاعات نادرست پیرامون هوش مصنوعی وجود دارد، اما هنوز تأثیر قابل توجهی ندارند.»

هافمن همچنین از وتوکردن لایحه جنجالی ایمنی هوش مصنوعی توسط فرماندار کالیفرنیا دفاع کرد و از رویکرد کاخ سفید نسبت به دریافت تعهدات داوطلبانه از شرکت های فناوری قبل از اجرای قوانین خاص، ستایش کرد.

او همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت که هرچند شرکت های فناوری بزرگ در توسعه مدل های هوش مصنوعی تسلط پیدا کرده اند، اما هنوز فرصت هایی برای استارتاپ ها وجود دارد که برنامه های کاربردی خود را بسازند. او با اشاره به حوزه هایی مانند فروش، بازاریابی و امنیت رایانه ای گفت که زمینه مناسبی برای نوآوری در آن ها وجود دارد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/OelPKaPJ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه