ارسال بار از چین به دبی روش غیرمستقیمی برای ارسال کالا به ایران است. از این روش زمانی استفاده می شود که شرکت ها یا تولیدکننده ها محدودیت هایی برای تجارت با ایران داشته باشند. بار ارسالی از چین به دبی معمولاً به بندر جبل علی فرستاده می شود. سپس این کالا در دبی تحویل گرفته شده و مجدداً به سمت ایران بارگیری آن انجام خواهد شد. در این مقاله قصد داریم درباره روش حمل بار از چین به دبی صحبت کنیم.
تحریم های مالی و بازرگانی باعث شده تا اغلب شرکت های تولیدی تمایلی به تجارت مستقیم با ایران نداشته باشند. برای حل این مشکل می توان از روش ارسال غیرمستقیم بار کمک گرفت. در این روش از یک شرکت ثبت شده در دبی استفاده می شود. به این شکل که بارنامه و مدارک خرید کالا از چین به نام این شرکت در دبی صادر می شود. سپس مراحل خرید و حمل تکمیل شده و کالا به بندر جبل علی فرستاده می شود.
زمانی که کالا به دبی می رسد، نماینده شرکت واسطه کالا را در گمرک جبل علی تحویل گرفته و مراحل خرید کالا از شرکت چینی را تکمیل می کند. در آخرین مرحله نیز با استفاده از روش های ارسالی موجود کالا را به ایران می فرستد.
برای حمل از چین به دبی می توان از دو روش دریایی و هوایی استفاده کرد. البته ارسال دریایی بار بیشتر از روش هوایی مورداستفاده قرار می گیرد؛ زیرا ارزان تر است و پیچیدگی های کمتری دارد. به علاوه برای ارسال بار از چین به دبی، نیاز به اجاره یک کانتینر وجود دارد که در روش ارسال دریایی معمولاً می توان بدون تخلیه بار، مجدداً همان کانتینر را به ایران ارسال کرد. این کار باعث کاهش هزینه های ارسال بار می شود.
به طور کلی اما دو روش برای ارسال بار از چین به دبی در دسترس است:
برای حمل از چین به دبی معمولاً از کانتینرهای اجاره ای استفاده می شود. در روش کراس استافینگ زمانی که کانتینرها به بندر جبل علی می رسد، باید آن ها را تخلیه کرده و تحویل بگیرید. واردکنندگان اغلب این کار را به شرکت های بازرگانی یا نمایندگان خود در دبی می سپارند. به این روش ارسال بار از چین به دبی اصطلاحاً کراس استافینگ گفته می شود.
در روش کراس استافینگ باری که در دبی به نماینده شما تحویل داده می شود، پس از تایید مجدداً در یک کانتینر دیگر قرار گرفته و با کشتی های باری جدید به ایران منتقل می گردد.
هزینه حمل کانتینر از چین به دبی در روش کراس استافینگ اغلب بیشتر از روش ترانسشیپ است.
استفاده از روش ترانسشیپ برای ارسال بار از چین به دبی متداول تر است. در این روش نیازی نیست کانتینرهای اجاره ای را در همان بندر جبل علی تحویل دهید. در نتیجه می توانید پس از تایید سلامت بار، مجدداً همان کانتینرها را به کشتی جدیدی منتقل کرده و آن را به ایران انتقال دهید.
پیچیدگی های کار در روش ترانسشیپ کمتر است؛ اما همیشه امکان استفاده از آن وجود ندارد. به علاوه هزینه حمل بار باز چین به دبی به روش ترانسشیپ اغلب ارزان تر از روش کراس استفینگ است.
اگر نیاز به شرکت معتبری دارید که بتواند تمامی مراحل ارسال بار از چین به دبی را برعهده بگیرد، توصیه می کنیم به سراغ شرکت بازرگانی آستریا بروید.
هزینه حمل بار از چین به دبی بستگی به عوامل متعددی دارد که در ادامه درباره آن ها صحبت خواهیم کرد:
از مهم ترین فاکتورها در تعیین هزینه ارسال بار از چین به دبی، بحث وزن و وزن حجمی کالاست. هرچقدر وزن و حجم کالا بیشتر باشد، هزینه ارسال هم بیشتر خواهد بود.
برخی از کالاها مثل مواد غذایی یا دارویی باید تحت شرایط خاصی بسته بندی گردند و برای حمل آن ها نیز از کانتینرهای مشخصی استفاده شود. تامین ایمنی کالا در مراحل حمل از جزئیاتی است که روی هزینه های ارسال نیز تاثیر دارد.
بستن قرارداد حمل نقش مهمی در مدیریت هزینه های ارسال بار دارد. به همین خاطر باید از قبل درباره ترم های حمل و مفاد قراردادها اطلاعات لازم را داشته باشید. در قراردادی که بین ارسال کننده و خریدار منعقد می شود، باید تمامی جزئیات ارسال بار مشخص باشد. اینکه چه کسی مسئول بسته بندی کالاست؟ بار در چه مکان و در چه شرایطی به خریدار تحویل داده می شود؟ آیا هزینه های ارسال بار تا گمرک چین برعهده خریدار است یا فروشنده؟ این ها جزئیاتی است که در قراردادهای حمل مشخص می شود. اگر از زیروبم قراردادهای ارسال بار اطلاعات کافی ندارید، می توانید این کار را به کارشناسان آستریا بسپارید.
برای ارسال بار از چین به دبی اغلب از حمل دریایی استفاده می شود. کراس استافینگ و ترانسشیپ دو روش متداول برای حمل کالا از چین به دبی است. هرکدام از این روش ها پیچیدگی های خود را دارد. به همین خاطر بهتر است از یک مشاور مطمئن برای ارسال بار کمک بگیرید.