آمریكای شمالی با ثبت ركورد ٥١ میلیارد دلار ثروتمندترین منطقه جهان است اما آسیا قادر است در سال ٢٠١٦ این مقام را از آمریكاییها برباید. كشور چین بهتنهایی ٤ میلیون میلیونر را در خود جای داده است. دارایی مالی خانوارها بین سالهای ٢٠١٣ و ٢٠١٤، ١٢ درصد در جهان رشد داشته است. براساس گزارش گروه Boston Consulting Group كه هرساله داراییهای غیر منقول جهان را محاسبه میكند، ثروت جهانی اكنون به ١٦٤ میلیارد دلار رسیده است.
آمریكای شمالی با احتساب دارایی ٥١ میلیارد دلار در سال ٢٠١٤، ثروتمندترین نقطه جهان بود. منطقه آسیای- اقیانوسیه (بهجز ژاپن)، برای دومین سال متوالی با ثبت ركورد ٢٩ درصدی كه مقدار آن به ٤٧ میلیارد دلار میرسد بیشترین رشد را بین مناطق مختلف جهان كسب كرد. دارایی اروپا در همین سال به ٤٣ میلیارد دلار رسید و برای اولین بار آسیای آرام از اروپا پیشی گرفت. اگر همین رشد ادامه داشته باشد در سال ٢٠١٦، آسیای آرام منطقه آمریكای شمالی را نیز پشت سر گذاشته و ثروتی معادل ٥٧ میلیارد دلار را ثبت خواهد كرد. در سال ٢٠١٩ این ناحیه از جهان نزدیك به دو سوم داراییهای غیرمنقول را به خود اختصاص خواهد داد. مسئول مطالعات منطقه آسیا اقیانوسیه گفت: وقتی صحبت از ثروت میشود مهمترین منطقه جهان آسیایی اقیانوسیه است.
میلیونرهای فرانسه در سال ٢٠١٤ به ٢٣٠ هزار نفر رسید
ثروت جهان و همچنین تعداد میلیونرها در حال افزایش است. طبق گزارشات، شمار میلیونرها در سال ٢٠١٤ به ١٧ میلیون نفر میرسد كه نسبت به سال گذشته رشد دو برابری را تجربه كرده است. این ثروتمندان با دارایی بیش از یک میلیون دلار، ٤١ درصد از میراث مالی جهانی را تشكیل میدهند.
تعداد خانوادههای میلیونر در آمریكا به ٧ میلیون نفر میرسد كه در پشت سر آنها چین با ٤ میلیون و ژاپن با یك میلیون خانواده ثروتمند قرار دارند. آسیا به خوبی عقبماندگی خود را جبران كرد. ٦٠ درصد از خانوادههایی كه بین سالهای ٢٠١٣ تا ٢٠١٤ میلیونر شدند از قاره آسیا بودند. كشور سوییس به نسبت جمعیت خود بیشترین رشد را در تعداد میلیونرها داشته است كه بعد از آن به ترتیب كشورهای بحرین و قطر قرار دارند.
كشور فرانسه با ٢٣٠ هزار میلیونر حتی در بین ١٠ كشور برتر نیز قرار ندارد. رشد میلیونرهای فرانسه در سال ٢٠١٣، ٥ هزار نفر بوده است. طبق برنامهریزیها كشور فرانسه باید در سال ٢٠١٩، ٣٧٠ هزار میلیونر داشته باشد.