آبزیپروری و شیلات یکی از بخشهای تولید در کشاورزی محسوب میشود که علیرغم پتانسیلهای موجود در کشور هنوز بهرهبرداریهای لازم در این خصوص انجام نمیشود، در واقع هنوز از سهم و توان آبهای آزاد به اندازه متوسط کشورهای دیگر استفاده نکردهایم و کشاورزی آبی که استفاده از آبهای سرزمین است، محدودیت دارد و این در حالی است که ایران یکی از خشکترین کشورها و استان هرمزگان نیز یکی از خشکترین استانهاست.
در این خصوص کلانتری، دبیر کل خانه کشاورز ایران در نخستین همایش فرصتهای سرمایهگذاری استان هرمزگان، با بیان اینکه در مکانهایی که بارش کم است کشاورزی سنتی توجیه اقتصادی و زیست محیطی ندارد، عنوان کرد: کشاورزی باید با تکنولوژی نوین، درآمد بالا و انرژی بری پایین باشد و سرمایهگذاری در کشاورزی با تکنولوژی نوین و صیادی، شیلات و آبزیپروری در استان هرمزگان هیچ محدودیتی ندارد.
کشاورزی این استان در دو نوع آبی و آبیاری از طریق آبزیپروری انجام میشود. این گفته بیانگر پتانسیلهای بالقوه استانهرمزگان برای توسعه سرمایهگذاری در بخش صیادی و آبزیپروری است، در استان هرمزگان محدودیتی وجود ندارد، ما هم در این کلاف به سرمایهگذاران بخش آبزیپروری پیشنهاد میدهیم با توجه به فرصتهای سرمایهگذاری در استان هرمزگان و توان بالقوه این استان در بخش شیلات سری بهرهبرداری لازم برای توسعه و تولید در بخش شیلات را داشته باشند.