دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از علاقهمندی شرکتهای خارجی بهویژه هندیها برای سرمایهگذاری در بندر چابهار خبر داد و گفت: ایجاد زیرساختهای مناسب سهم بسزایی در رونق اقتصادی مرزهایشرقی با کشورهای مجاور و نیز استقبال سرمایهگذاران خواهد داشت.
اکبر ترکان، با بیان اینکه موقعیت استراتژیک منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار موجب توسعه سرمایهگذاری داخلی و خارجی در این منطقه شده است، افزود: چابهار اقتصادیترین مسیر دسترسی آسیای میانه و افغانستان به آبهای آزاد است که بهرهگیری مناسب از آن، موجب پیشرفت محورشرق کشور خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، مشاور رییسجمهوری با بیان اینکه اسکلههای تخلیه و بارگیری و فرودگاه کنارک و پایانه بندرچابهار به مرکزی مهمی برای ترانزیت کالا به کشورهای مجاور و حوزه خلیج فارس و نیز شبه قارههند تبدیل شده است، تصریح کرد: عملیات اجرایی دو پست از اسکله چابهار رو به اتمام است و چند اسکله جدید نیز به این بندر افزوده خواهد شد.
ترکان، با بیان آنکه بهزودی پروژههای عمرانی در چابهار با استفاده از سرمایههای خارجی اجرایی میشود، گفت: چابهار در مسیر بزرگترین کریدورهای دریایی ترانزیت کالا قرار گرفته و مرکز مهم بازرگانی محسوب میشود. براساس گزارش دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ بندر چابهار به دلیل موقعیت راهبردی که نزدیکترین راه دسترسی کشورهای آسیای میانه به آبهای آزاد است، از اهمیت فراوانی برخوردار است و ساخت اسکله و افزایش گنجایش بارگیری کشتیهای اقیانوس پیما و احداث راهآهن به سوی آسیای میانه و احداث فرودگاه بینالمللی؛ این بندر را به مهمترین چهارراه کریدور شمال - جنوب و مرکز بازرگانی جهانی تبدیلکرده و استقبال سرمایهگذاران را به همراه داشته است.