سه شنبه, ۱۵ آبان(۸) ۱۴۰۳ / Tue, 5 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

شهریورماه سال 92 بود که نخستین تلویزیون اینترنتی به منظور انتشار محتوای صدا و ویدئوی مجازی، مبتنی بر پروتکل اینترنت و بر ‌بستر باند پهن راه‌اندازی شد.
به گزارش ایسنا، هدف از ایجاد IP Media یا IP TV  این است که آرشیوی جامع از تمام‌ برنامه‌های پخش شده شبکه‌های سیما تا یک ماه گذشته با قابلیت دریافت و ذخیره برنامه‌ها در اختیار مخاطبان قرار بگیرد.
در حالی که تلویزیون اینترنتی می‌تواند بستر مناسبی برای تولید و انتشار محتوای داخلی باشد و مسئله محتوای داخلی نیز مدتی است در رأس صحبت‌های مسئولان قرار گرفته و همه بر آن تاکید دارند، اما پس از گذشت بیش از سه‌سال از زمان طرح راه‌اندازی شبکه IP Media، این شبکه به دلایل مختلف نتوانسته مخاطبان چندانی را به خود جذب کند و شاید همچنان در مرحله پایلوت و آزمایشی مانده است.
شرکت سروش رسانه‌ای بود که برای نخستین‌بار در کشور مجری طرح IP Media شد و با تاکید براینکه رسانه ملی با استفاده از تکنولوژی روز و سیستم‌های اینترانت امکان دریافت صدا و تصویر را از خط تلفن ثابت و با استفاده از فیبر نوری فراهم کرده است در شهریورماه سال 92 وعده داد که کاربران می‌توانند از این تلویزیون ملی (شیما) استفاده کنند. با توجه به بررسی‌های صورت گرفته، تلویزیون اینترنتی به خوبی نتوانسته است جای خود را بین مردم باز کند و به نظر می‌رسد برای افزایش تشویق به تولید محتوا در این زمینه لازم است سیاست‌هایی در نظر گرفته شود. تلویزیون اینترنتی که محتوای آن را صدا و سیما تهیه می‌کند در‌حال‌حاضر در شهرهای مختلفی مانند تهران، تبریز، اصفهان، مشهد، یزد و قزوین راه‌اندازی شده است. از سوی دیگر، با توجه به اینکه انحصار پخش صدا و تصویر فراگیر در اختیار سازمان صداوسیماست، مجوز برای ارائه امکانات IP Media باید از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به شرکت‌های مایل به ارائه این امکانات اعطا شود.
در هر‌حال دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی از تصویب پیش‌نویس اصول حاکم بر پروانه ارائه خدمات پخش محتوای صوتی و تصویری مبتنی‌بر پروتکل اینترنت(IP Media)  خبر داد.
علی‌اصغر عمیدیان درباره این پیش‌نویس گفت: براساس این مصوبه دارنده پروانه می‌تواند به‌صورت غیرانحصاری با استفاده از شبکه‌های ارتباطی ایجاد‌شده از سوی فراهم‌کنندگان شبکه، نسبت به انتشار تعاملی محتوای صدا و ویدئوی مجاز، مبتنی‌بر پروتکل اینترنت و بر بستر باند پهن اقدام کند. به گفته وی، میزبانی محتوای صدا و ویدئوی موضوع پروانه، باید در داخل کشور بوده و در مواردی که طبق قوانین و مقررات کشور درباره محتواهای صدا و تصویر، اخذ مجوز از سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مراجع الزامی باشد، دارنده پروانه موظف است قبل از ارائه محتوا، مبتنی بر پروتکل اینترنت و بر بستر باند پهن، مجوزهای لازم را دریافت کند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/FZcVDgGk
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهند
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه