معاون مديرکل فرهنگي و هنري وزارت آموزشوپرورش گفت: دولت تدبير و اميد در حوزههاي پرورشي، فرهنگي و هنري سرمايهگذاري قابل توجهي داشته است. علي عراقي در گفتوگو با ايرنا افزود: با وجود ناکافي بودن اعتبارات، اقدامات خوبي از جمله توسعه و بهسازي فضاهاي تربيتي، فرهنگي و هنري نظير اردوگاهها و کانونها در استانهاي مختلف صورت گرفته است.
وي نگهداري، ساخت، توسعه و تجهيز فضاهاي فرهنگي، هنري و پرورشي را به عنوان چهار شاخص بسيار مهم در ارائه خدمات در اين بخشها معرفي کرد و ادامه داد: براي استانهاي فاقد فضاهاي پرورشي متناسب با جمعيت دانشآموزي نيز درصدد هستيم تا چنين زيرساخت و امکاناتي را فراهم کنيم.
عراقي با اشاره به برنامههاي جلوگيري از افت تحصيلي نيز گفت: براي رفع اين مشکل بايد به موضوع تربيتي، پرورشي و توسعه فضاهاي فرهنگي و هنري توجه جديتري شود. معاون مديرکل فرهنگي و هنري وزارت آموزشوپرورش افزود: کار فرهنگي نيازمند اعتبارات ملي بوده و بايد در اين حوزه همه دستگاههاي ذيربط اين نهاد را مورد حمايت قرار دهند.
عراقي بدون اعلام ميزان اعتبارات مربوط به اين بخشها اظهار داشت: براي دستيابي به توسعه فرهنگي بايد تمام نهادهاي ذيربط همکاري همهجانبه با آموزشوپرورش داشته باشند تا دانشآموزان در برابر هجمههاي فرهنگي و آسيبهاي اجتماعي ناشي از آن مصون بمانند.
وي شمار دانشآموزان کشور را دستکم 12 ميليون نفر اعلام کرد و گفت: بايد براي غنيسازي اوقات فراغت اين شمار دانشآموز امکانات و تجهيزات بيشتري در نظر گرفته شود. عراقي توسعه فرهنگ نماز، برگزاري مسابقات فرهنگي و هنري و تبديل کردن آنها به المپيادهاي فرهنگي و هنري، گسترش فضاي کانونهاي فرهنگي و آموزش نيروي انساني در حوزه فرهنگي و هنري را از جمله اقداماتي دانست که تاکنون دراين زمينه انجام شده است.
معاون مديرکل فرهنگي و هنري وزارت آموزشوپرورش همچنين از راهاندازي دفتر جديدي با هدف پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي دانشآموزان در سال جديد خبر داد و گفت: با همکاري دستگاههاي ذيربط از جمله معاونت اجتماعي ناجا، سازمان بهزيستي و دانشگاهها، برنامهريزيهاي مطلوبي در اين حوزه صورت گرفته است.