خودپرداز امروز به پدیدهای اختصاص دارد که نمیدانیم در کدام دستهبندی میگنجد.
روایت اول
تنها در ژاپن است که میتوانید غذاهای عجیب و غریب مانند: کیک با طعم آب، نوشابه با طعم سیر و... پیدا کنید اما اینبار سردسته غذاهای عجیب در ژاپن رونمایی شده است که فراتر از ذهن هر انسانی خواهد بود: تخممرغ با طعم مرکبات!
روایت دوم
در ژاپن مردم تخممرغ ندارند بخورند و به جایش نارنگی میخورند! روایت دوم صحیح نیست ولی روایت اول مثل بنز صحیح است.
در ابتدا اینکه...
در ژاپن تخممرغهایی با طعم مرکبات تولید شده و قدقدقدای میلیونها مرغ در سراسر جهان را درآورده است. در همین راستا به سراغ مرغ گوشتی عزیزی به نام سورنیک قدزاد رفتیم و نظرش را در این ارتباط جویا شدیم.
«نگاه کنید این واقعا عین تبعیضنژادیه، شما خوشت میاد بچتو پرتقالی بدن بیرون؟ نه خوشت میاد؟ این همه زحمت بکش صبح تا شب بشور و بساب و تخم بذار آخرش بیان کاری کنن، بچت طعم گریپفروت بده! این واقعا نامردیه. من از مسئولان میخوام پیگیری کنن، یکبار برمیدارن بچمونو دوزرده میکنن بعدش برمیدارن طعمدارش میکنن، چهار روز دیگه جلوشونو نگیریم برمیدارن تخممرغ با پنیر و ژامبون میدن بیرون!»
در انتها اینکه...
با یکی از مسئولان داخلی راجع به این موضوع صحبت کردیم و نظرش را جویا شدیم، ایشان به همکار خودپردازی ما گفت: «این چیزها برای ژاپنیها اختراع و دستاورد و از اینچیزاست برای ما بیشتر خاطره است، شما دقت کن ما الان سالهاست که داریم همچین محصولاتی رو تولید میکنیم، کیکی با طعم آب! آخه اینم شد دستاورد؟!»
همکار ما در مورد ادعایی که ایشان کردند پرسید و مسئول محترم لیستی را در اختیار ما گذاشت که جزییات امر را بیشتر روشن کرد.
تولید اقلام زیر در کشور به ثبت رسیده است:
* کباب گوشت با طعم سویا: این محصول در سال 1352 تولید شده و در موسسه اختراعات جهانی نیز ثبت شده است.
* سوسیس با طعم آرد و پای مرغ: زمان نخستین تولید این محصول ثبت نشده است ولی شاهدان عینی تولید این محصول را به قرن بیستم مرتبط میدانند.
* شیر با طعم روغن پالم: این محصول که جهانیان را به شگفتی واداشت در سال 1392 تولید شد و برای اطلاع مردم جهان در کتاب اختراعات پونیس ثبت شد.
* غذای سفره با طعم نفت: این محصول هم زمان نخستین تولیدش ثبتنشده ولی چیزی که واضح بوده این است که این محصول نخستین بار در ایران تولید شده.
* هوا با طعم خاک: محصول بینظیر هوا با طعم خاک نخستینبار در اهواز تولید شد که بعد از استقبال مسئولان قبلی محیطزیست به تولید انبوه رسید طوریکه تا چند سال پیش این محصول از عراق وارد کشور میشد ولی امروز به خودکفایی رسیدیم و در کشور تولید میکنیم.
* طنزنویس