روابط تجاری و اقتصادی ایران و ترکیه طی دهه اخیر بسیار بالا بوده و رفت و آمد بازرگانان و تولیدکنندگان ترک در کشور ما شدت یافته است، اغلب این افراد در نمایشگاههای بینالمللی حضور دارند و معمولاً هم چند روزی به قصد توریسم در کشور میمانند.اما یکی از مهمترین مسائل برای توریستها اغلب غذایی است که در کشور میزبان میخورند، این درحالی است که ذائقه غذایی ترکها با غذاهای ایرانی قدری متفاوت است و برخلاف ما که کباب را با حجم زیادی از برنج میخوریم و غذاهای مخصوص به خود را داریم ترکها معمولا برنج خیلی کمی همراه غذا میخورند و غذاهای آبکی واتر را به کبابهای ما ترجیح میدهند و در مجموع سیستم غذایی متفاوتی دارند، پیده، لهمجون، اسکندر کبابی و موجور از معروفترین غذاهای مورد علاقه این افراد است که در ایران کم پیدا میشود.
در کلاف امروز میخواهیم به سرمایهگذاران بالقوه در حوزه رستورانداری پیشنهاد دهیم تا برای راهاندازی یک رستوران ترکی سرمایهگذاری کنند و غذاهای مخصوص ترکیه را در این رستوران سرو کنند، اینچنین رستورانی علاوه بر جذب گردشگران ترکیهای میتواند برای ایرانیها هم بسیار جذاب باشد و احتمالا مشتریان زیادی از این رستوران استقبال خواهند کرد. پیش از این هم شرایط سرمایهگذاری در راهاندازی رستوران را ارائه کردهایم که میتواند چراغ راهتان باشد.