جمعه, ۷ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Fri, 27 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

صنعت بازی‌‌های ویدئویی به یکی از پردرآمدترین صنایع جهان تبدیل شده‌ و کشورها توانسته‌اند با سرمایه‌گذاری مناسب در این زمینه درآمد چندین میلیاردی را عاید خود کنند. براساس آمارهای ارائه شده از موسسه تحلیلیnewzoo  درآمد این صنعت تا آخر سال 2015 حدود 91 میلیارد دلار است و چین با درآمد 22 میلیارد دلاری، در صدر لیست کشورهای تولید‌کننده بازی‌های رایانه‌ای ایستاده است. طی پنج سال گذشته بازی‌های تلفن همراه رشد خوبی از خود نشان داده‌اند و در حال حاضر بازی‌های گوشی‌های هوشمند سالانه حدود 34/8 میلیارد دلار درآمد عاید سازندگان خود می‌کنند. بازی‌های آنلاین نیز در چند سال گذشته مخاطبان زیادی را جذب خود کرده‌اند و انتظار می‌رود این بخش به‌زودی افسار صنعت گیم دنیا را در دست بگیرد و فعالیت کمپانی سوپرسل و محصولات موفق این شرکت گویای چشم‌اندازی روشن در بخش محصولات آنلاین است.

سوپرسل توانسته با بازی Clash of Clans تا پایان سال 2014، رقمی برابر با ۱.۸میلیارد دلار را روانه جیب خود کند که با نگاهی ساده‌تر می‌توان گفت کمپانی یاد شده از بازی Clash of Clans در سال 2014 میلادی، درآمدی روزانه ۵ میلیون دلاری داشته است. طبق اعلام موسسهnewzoo، ایران هم توانسته جایگاه 36 را از بین کشورهای فعال در زمینه تولید بازی‌های رایانه‌ای به خود اختصاص دهد و درآمد صنعت گیم این کشور تا پایان سال 2015، از مرز 194 میلیون دلار عبور کرده است.

باتوجه به محدودیت‌هایی که برای بازی‌سازان ایرانی در زمینه تولید بازی‌های کنسولی وجود دارد، طراحان و برنامه‌نویسان ما هم به طور کل دور فعالیت در این بخش یک خط قرمز کشیده‌اند و در تلاشند تا در سایر بخش‌های این صنعت فعالیت‌ کنند و بازی‌های آنلاین نیز یکی از افق‌هایی است که بازی‌سازان داخلی به آن چشم دوخته‌اند.

مرتضی دولت‌آبادی یکی از تولیدکنندگان بازی‌های رایانه‌ای درباره علت استقبال از بازی‌های آنلاین به «فرصت امروز» گفت: این نوع بازی‌ها بیشتر گروهی هستند و کاربران می‌توانند در محیط مجازی بایکدیگر رقابت یا همکاری کنند به همین علت جذابیت در این بازی‌ها بیش از بازی‌های تک نفره است. وی افزود: این جذابیت باعث شده تا بازی‌سازان نیز به تولید و طراحی گیم‌های آنلاین علاقه‌ پیدا کنند و دست از ساخت بازی‌های پرهزینه کنسولی بردارند.

دولت‌آبادی درباره هزینه‌ تولید گیم‌های آنلاین اظهار کرد: این دست سرگرمی‌ها گرافیک چندان پیشرفته‌ای نیاز ندارند اما احتیاج به سرورهایی دارند که بتوانند به خوبی به افرادی که از بازی استفاده می‌کنند پاسخ دهند. این تولیدکننده بازی اظهار کرد: البته قدرت سرور‌های خدمات‌دهنده به تعداد کاربران بستگی دارد که در بازی‌های آنلاین ایرانی این تعداد چندان بالا نیست.

وی با اشاره به موفقیت‌های شرکت سوپرسل در تولید بازی‌های آنلاین گفت: بازی‌سازان بزرگ جهان در تلاشند تا با سرمایه‌گذاری در بازی‌های آنلاین سود بیشتری به دست آورند و پیش‌بینی می‌شود تا چند سال آینده شاهد رشد بیش از پیش آنلاین‌ها باشیم. بیشتر کارشناسان و تولیدکنندگان بازی‌های ویدیویی معتقدند آینده بسیار روشنی پیش‌روی صنعت بازی‌‌های آنلاین وجود دارد و سرمایه‌گذاری در این بخش را هوشمندانه ‌می‌دانند.

بهروز فرهمند، کارشناس فناوری اطلاعات درباره علت افق‌های روشن صنعت بازی‌های آنلاین به «فرصت امروز» گفت: مهم‌ترین علت آن هیجان این سرگرمی‌ها است و به نظر می‌رسد با تولید ‌سخت‌افزارهای جدید مانند هدست‌های واقعیت مجازی صنعت بازی‌های آنلاین به‌زودی شاهد تحولات زیادی خواهد شد. وی افزود: به‌زودی دیگر از بازی‌های کودکان امروزی در کوچه‌ و خیابان‌ها خبری نخواهد بود و بازی‌های جدید جای آنها را خواهند گرفت.

فرهمند اظهار کرد: در حال حاضر، شرکت‌های بزرگ بازی‌سازی در جهان در تلاشند تا از بی‌تحرکی کودکان جلوگیری کنند و ساخت دستگاه کینکت مایکروسافت به همین علت است. این کارشناس با بیان اینکه بازی‌های رایانه‌ای مزایا و معایب خود را دارند، گفت: تحقیقات نشان داده که گیم‌های دیجیتالی روند یادگیری و هوشیاری کودکان و نوجوانان را بالا می‌برد و باعث می‌شود تا کودکان با برنامه‌های رایانه‌ای بیشتر در تعامل باشند اما از طرفی دیگر باید برای بازی کودکان زمان بندی‌ کرد تا از مضرات این بازی‌ها در امان بود.

وی با اشاره به اینکه کودکان و نوجوانان نباید بیش از 2 ساعت سرگرم بازی‌های رایانه‌ای باشند، اظهار کرد: اگر بیش از حد از این سرگرمی‌های دیجیتال استفاده شود، در طولانی‌مدت آسیب‌های جسمانی و روانی خطرناکی به دنبال خواهد داشت.

فرهمند افزود: اختصاص ساعات زیاد برای بازی‌های رایانه‌ای، آسیب‌هایی جسمانی فراوانی مانند بروز تیک‌ها و فشارهای عصبی، سردرد، چشم درد، چاقی، کمردرد، دردهای مفصلی انگشتان و مچ‌دست، کم‌خوابی و بی‌خوابی، اختلال در اشتها و خارج شدن ستون فقرات از حالت طبیعی را می‌تواند به همراه داشته باشد. این کارشناس اظهار کرد: آسیب‌های اخلاقی یکی دیگر از مضرات این بازی‌ها است و از بین بردن رابطه فکری و عاطفی فرزندان و والدین از دیگر آسیب‌های بازی‌های رایانه‌ای است که کودکان را تهدید می‌کند.

ارتباط با نویسنده: anoosh.m1986@gmail.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/7dAz2uCN
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه