مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از استعداد این استان برای کشت گیاهان دارویی در سطح 200 هزار هکتار از عرصههای منابع طبیعی خبر داد. عزتالله بهشتیفر در گفتوگو با ایرنا افزود: در این راستا 9 هزار هکتار از عرصههای منابع طبیعی این استان امسال زیر کشت گیاهان دارویی رفت.
وی گفت: این مقدار اراضی منابع طبیعی در استان زیر کشت گیاهان دارویی باریجه، آنغوزه و کرفس قرار گرفت. بهشتیفر تصریح کرد: با کشت این گیاهان دارویی علاوهبر استفاده در صنعت و داروسازی فرصتهای جدید شغلی نیز در این استان ایجاد میشود.
وی گفت: 22 هزار هکتار از عرصههای طبیعی این استان تاکنون زیر کشت گیاهان دارویی رفته است. بهشتیفر با بیان اینکه کشت گیاه آنغوزه از سالهای پیش در برخی مناطق سردسیری کهگیلویه و بویراحمد وجود داشت افزود: برخی از مناطق گرمسیری این استان برای کشت این گیاه دارویی استعدادیابی شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح جنگلکاری در شش هزار هکتار از عرصههای منابع طبیعی این استان نیز آغاز شده است.
وی افزود: 800 هزار اصله نهال گلدانی برای کاشت در اراضی بیابانی و مرتعی به منظور اجرای طرح بینالمللی تعمیم ترسیب کربن در این استان تولید شده است. بهشتیفر افزود: کنار، کهور، بید، اکالیپتوس، گردو، کاج، سرو، افرا و بادام از مهمترین نهالهای گلدانی تولید شده در گلخانههای این استان است.
وی گفت: مبارزه جدی با پدیده ریزگردها، تلطیف آب و هوا، پیشگیری از خشکیدگی جنگلهای بلوط، توسعه و گسترش صنعت گردشگری، مدیریت هرزآبها و کنترل فرسایش آبی و بادی از اهداف اصلی این طرح است. استان کهگیلویه و بویراحمد دارای یک میلیون و 800 هزار هکتار جنگل و مرتع است.