داشتم خبرهای منتشر شده در اینترنت را جستوجو میکردم که ناگهان چشمم به خبر جالبی افتاد که خبرگزاری ایسنا منتشر کرده بود. مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درخصوص برنامههای سازمان غذا و دارو در جهت ارتقای سلامت آبمیوههای صنعتی، با بیان اینکه در ارتباط با آبمیوهها دو برنامه در دست اجرا داریم، گفته یکی از این برنامهها این است که با یک شیب پلکانی ملایم درصد قند افزوده در آبمیوهها را کاهش دهیم، البته به تدریج این کار را انجام میدهیم تا صنعت هم بتواند خود را با این برنامه هماهنگ کند.
وی افزوده این حرکت برای ارتقای سلامت فرآوردههای آبمیوه حداکثر ظرف دو سال آینده اجرایی میشود ولی در این دو سال هم به تدریج کاهش قند و افزایش محتوای میوه را خواهیم داشت. بهصورتی که سالی یک درصد از میزان قند افزوده به آبمیوه کم شده و بهعنوان جایگزین، محتوای میوه آبمیوهها افزایش مییابد. حین مطالعه این خبر، داشتم به این موضوع فکر میکردم که فروشگاه ارائهدهنده آبمیوه هم میتواند فرصت خوبی برای سرمایهگذاری باشد.
بهویژه اینکه کمکم به فصول گرم سال نزدیک میشویم و میزان مشتریان این صنف روزبهروز افزایش مییابد. حال با تصمیمی که مسئولان برای بهبود کیفیت آبمیوه در کشور گرفتهاند، قطعا آینده خوبی در انتظار این صنعت خواهد بود. بنابراین میتوانید با نگرانی کمتری در این حوزه سرمایهگذاری کنید. ضمن اینکه به یاد داشته باشید مقوله خورد و خوراک هیچ وقت تعطیلی ندارد!