برنج بهعنوان اصلیترین غذای ایرانیها پس از نان شناخته میشود و بهصورت روزانه در سبد غذایی خانوادهها استفاده میشود. ایران خود از نظر تولید برنج دارای چند نوع از مرغوبترین برنجهاست که بیشتر در شمال کشور کشت و برداشت میشود اما بهرغم این مسئله، مباحث فرآوری و بستهبندی در کشور ما بهشدت ضعیف است.
درواقع انواع برنجهای خارجی که اغلب پاکستانی و هندی هستند در گونیهایی 10 کیلویی یک شکل در بازار موجود هستند و ایرانیها هم در چند سال اخیر برنجهای بیکیفیت خود را با همین بستهبندیها وارد بازار کردهاند، همچنین در بحث برنجهای شمال که کیفیت بالاتری دارند به قیمتهای بالا و اغلب بدون بستهبندی و بهصورت فله در بازار خریدوفروش میشوند.
البته که عوامل زیادی در این مسئله دخیل هستند اما هیچکدام از این عوامل مانع جدی برای عدم ورود سرمایهگذاران به این بخش نیستند، درواقع ما در این کلاف پیشنهاد میدهیم با توجه به نیاز امروز بازار روی سیستم فرآوری و بستهبندی برنج در وزنهای متنوع با طراحی متفاوت متمرکز شوید و هم بازار این محصول را سروسامان دهید و هم یک سرمایهگذاری مطمئن برای خود رقم بزنید.