دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

تغییرات نرخ کارمزد خدمات بانکی به بانک ها ابلاغ شد / اعلام نرخ جدید برای صدور هر برگ دسته چک

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

کارمزد صدور دسته چک پس از شخصی سازی، براساس سیستم صیاد هر برگ به مبلغ ۱.۲۰۰ ریال خواهد بود.

به گزارش «فرصت امروز» بانک مرکزی تغییرات جزیی درباره انواع و میزان حداکثر و حداقل نرخ های قابل وصول کارمزد خدمات بانکی (ریالی) را اعمال و به بانک ها ابلاغ کرد.

تغییرات نرخ کارمزد خدمات بانکی به بانک ها ابلاغ شد / اعلام نرخ جدید برای صدور هر برگ دسته چک

براساس بخشنامه شماره 218546‏‏/95 مورخ 11‏‏/7‏‏/95 موضوع حداکثر نرخ های قابل وصول کارمزد خدمات بانکی (ریالی) و با عنایت به طرح برخی ابهامات از سوی شبکه بانکی کشور به این شرح مقرر شد:

1- کارمزد ضمانت نامه های دارای وثایق ترکیبی (ردیف شماره 11)، پس از کسر سپرده نقدی از مبلغ کل ضمانت نامه، متناسب با سهم هر یک از وثایق و نرخ های متناظرآن، محاسبه می شود.

2- نوع خدمت مندرج در بند 9‏‏-1‏‏-6 ردیف 66، به «چک های واگذاری عهده سایر بانک ها» تغییر یابد و کارمزد مربوط متوجه ذی نفع چک خواهد بود.

3- کارمزد صدور دسته چک موضوع ردیف 11‏‏-1‏‏-66 پس از شخصی سازی، براساس سیستم صیاد هر برگ به مبلغ 1.200 ریال خواهد بود.

در ضمن مجددا تاکید می شود بانک ها و موسسات اعتباری می توانند به منظور رقابت با یکدیگر، حداکثر تا 300 درصد مبالغ مندرج در جداول ابلاغی، نرخ های کارمزد کمتری را اعمال کنند.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.