سه شنبه, ۱۵ آبان(۸) ۱۴۰۳ / Tue, 5 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

کلاف اول:
طی این مدت هر کلافی را که برای شما معرفی کردیم، از آن دسته سرنخ‌هایی بود که سرمایه‌گذاران را به سرمایه‌گذاری تشویق می‌کرد و کماکان بازارهای خوبی داشت، اما امروز سعی داریم چند بازاری را که به نظر می‌رسد دچار رکود شده است، با هم مرور کنیم.

نخستین و مهم‌ترین این بازارها مسکن است. اگر سری به اخبار روزنامه‌های اقتصادی و سایت‌های خبری بزنید به راحتی این موضوع دستگیرتان می‌شود و کل ماجرا را متوجه خواهید شد. رکود این بازار، تقریبا از آغاز سال‌جاری شروع شد و اکنون نیز به گفته کارشناسان تا پایان سال نیز ادامه خواهد داشت. بر همین اساس، سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند فعلا بی‌خیال چنین بازاری شوند، اما نکته بسیار مهمی در این قضیه نهفته است که به بازارهای وابسته مسکن مربوط می‌شود؛ به عبارتی در‌حال‌حاضر بازارهایی مانند مصالح ساختمانی، خریدوفروش خانه‌های کلنگی، سنگ‌های تزئینی ساختمان، پنجره‌های دوجداره و همچنین بنگاه‌های املاک در رکود به سر می‌برند. پس باید دقت داشته باشید که اگر این بازار، رونقی ندارد، بازارهای وابسته هم به تبعیت از آن از رونق می‌افتند و بهتر است برای سرمایه‌گذاری در این موارد کمی صبر داشته باشید و با تحقیق بیشتری دست به کار شوید، چراکه یک تصمیم‌گیری اشتباه ممکن است کل سرمایه شما را به باد دهد.


کلاف دوم:
همین هفته پیش بود که درباره رکود بازار موسیقی برایتان گفتیم، اما امروز می‌خواهیم در ارتباط با نکته‌هایی که مربوط به سرمایه‌گذاری در این بازار و بازارهای مرتبط با آن می‌شود، برای‌تان صحبت کنیم. کارشناسان و فعالان این حوزه می‌گویند که بازار موسیقی هر سال تنها تا پایان تابستان رونق دارد و پس از شروع شدن فصل مدارس، خریدوفروش به‌شدت کاهش می‌یابد، اما امسال، چنان رکودی گریبانگیر این بازار شده که همه فعالان به امید سال بعد در انتظار نشسته‌اند. بنابراین در چنین شرایطی سرمایه‌گذاری در تاسیس سازفروشی، منطقی به نظر نمی‌رسد. گذشته از اینها واردات چوب‌های خارجی برای ساخت‌وساز، واردات لوازم‌یدکی مانند سیم، گوشی و غیره و همچنین تاسیس کارگاه ساخت‌وساز، به صرفه نخواهد بود، مگر اینکه بخواهید برای دل خودتان این کار را انجام دهید و از پشتوانه مالی خوبی برخوردار باشید. در غیر‌این صورت ضرر می‌کنید.
البته شکی نیست که رکود هیچ بازاری همیشگی نیست و قطعا یک روز رونق خواهد گرفت، اما به کار گرفتن منطق برای هر سرمایه‌گذاری ضروری و لازم است.

کلاف سوم:
یکی از معاونان وزیر جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، از بحران آب سخن گفته و اعلام کرده به خاطر همین بحران، بخش دامپروری کشور هم با مشکل مواجه است. از طرفی بزرگ‌ترین اتهام برای مصرف آب به بخش کشاورزی و دامپروری وارد آمده است، بنابراین باید برای افزایش بهره‌وری آب فکری اساسی کرد. این مقام مسئول عنوان کرده یکی از سیاست‌هایی که در راستای افزایش بهره‌وری آب در حوزه دامپروری دنبال می‌شود این است که حتی‌الامکان برای افزایش کمی جمعیت دام‌ها و گله‌های مولد مجوز جدیدی صادر نشود و بیشتر بر افزایش بهره‌وری تولید در واحد‌های پرورشی تاکید شود. به این ترتیب اگر قصد سرمایه‌گذاری روی واحدهای دامپروری به‌خصوص گاو شیری را دارید، آگاه باشید که فعلا در این حوزه مجوزی از طرف نهادهای مربوط به شما داده نخواهد شد. پیشنهاد می‌شود سرمایه خود را به بخش دیگری از کشاورزی ببرید که موجب صرفه‌جویی در مصرف آب باشد؛ یعنی سیستم‌های آبیاری قطره‌ای و تحت فشار.

 

 

 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/aontbUKW
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهند
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه