دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

افزودن پالم به محصولات لبنی با استانداردهای جدید

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

رییس اتحادیه‌های فرآورده‌های لبنی گفت: تمام شرکت‌های لبنی از ماه آینده طبق استانداردهای جهانی تعریف شده داخلی به محصولات خود روغن پالم اضافه می‌کنند.
محمدرضا اسماعیلی اظهار کرد: در سال جاری 750 هزار تن روغن پالم وارد کشور شد که سهم شرکت‌های لبنی در استفاده از این روغن 20 هزار تن بوده و بقیه مشخص نیست که در کجا استفاده شده است.
وی افزود: شرکت‌های لبنی، روغن پالم را بیشتر در محصولات لوکس خود مانند پنیر پیتزا، کره گیاهی، خامه‌ای و بستنی آن هم به دلایل فنی استفاده می کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، رییس اتحادیه تعاونی‌های فرآورده‌های لبنی ضمن تایید شیرها و محصولات برگشتی به خاطر گرانی و استفاده از روغن پالم اضافه کرد: در روزهای اول این محصولات تا 50 درصد به کارخانه برگشت داده شد ولی در حال حاضر گرانی بر محصولات برگشتی به کارخانه‌ها بی‌تاثیر نبوده است.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.