یکشنبه, ۳۱ فروردین(۱) ۱۴۰۴ / Sun, 20 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

شنیده‌ها و شایعات بازار

9 سال پیش ( 1394/7/19 )
پدیدآورنده : رحمت الله توکلی یرکی  

ثفارس: شنیده‌ها از افزایش سرمایه شرکت عمران‌ و توسعه‌ فارس‌ از 598437‌میلیون ریال به 1000000میلیون ریال حکایت دارد که در صورت موافقت سازمان بورس از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران خواهد بود.

گروه لبنی: خبرها حکایت از تصویب افزایش 13‌درصدی قیمت برخی محصولات لبنی دارد.

گروه پتروشیمی: براساس شنیده‌ها از گوشه و کنار گروهی در حال نوشتن طرحی برای نرخ 10‌سنتی خوراک در سال 1394 هستند.

فولاد غدیر ایرانیان: شنیده‌ها و زمزمه‌هایی از ورود فولاد غدیر ایرانیان به بازار حکایت دارد. سهامدار عمده این شرکت غدیر است.

اقتصاد نوین: شنیده‌ها از افزایش مطالبات معوق این بانک و همچنین افزایش هزینه‌های مطالبات مشکوک الوصول در این بانک حکایت دارد.

خبهمن: شنیده شده افزایش سرمایه 97‌درصدی مورد تایید حسابرس قرار گرفته و در صورت موافقت سازمان و تصویب در مجمع فوق‌العاده نهایی خواهد شد. همچنین گویا شرکت برنامه عرضه اولیه بهمن دیزل و سیبا موتور را در آینده نزدیک دارد.

وسپه: شنیده‌ها از این شرکت این‌گونه به گوش می‌رسد که گویا در مجمع پیش رو 450 تا 500ریال سود تقسیم می‌کند.

تکنو: خبرها از تکذیب همکاری این شرکت با توتال فرانسه حکایت دارد.

پخش: گویا پخش برنامه افزایش سرمایه 30‌درصدی از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی در دستور کار خود دارد.

فارس: زمزمه‌هایی مبنی بر مراجعه و اعلام آمادگی چندین شرکت خارجی برای همکاری با شرکت پتروشیمی فارس به گوش می‌رسد.

شبریز: خبرها حاکی از تایید افزایش سرمایه 200درصد شرکت توسط حسابرس که گویا از محل مطالبات و آورده نقدی است.

شصفها: شنیده شده شرکت پتروشیمی اصفهان با تعدیل منفی سنگین به‌دلیل عدم دسترسی به مفروضات بودجه و همچنین عدم وصول مطالبات همراه خواهد شد.

جم: زمزمه‌هایی مبنی بر تعدیل منفی این نماد در بازار به گوش می‌رسد.

پارسان: شنیده‌ها حکایت از افزایش سرمایه 50‌درصد از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران برای اصلاح ساختار مالی دارد.

دماوند: شنیده شده دماوند افزایش سرمایه از 46‌میلیارد تومان به 500‌میلیارد تومان را در برنامه کاری خود دارد که این افزایش سرمایه از محل سود انباشته خواهد بود.

* فعال بازار سرمایه

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/hXH8ZMJ4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه