مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا، گفت: بارش قابل توجه باران در روزهای اخیر شرایط را برای کشت پاییزه در این شهرستان فراهم کرد.
رضا عباسی افزود: در چند روز گذشته بیش از 20 میلیمتر باران در جلفا بارید و با فراهم شدن زمینه کشت، کشاورزان می‌توانند به کشت پاییزه غلات اقدام کنند. وی اظهار کرد: امسال دوهزار و 300 هکتار از زمین‌های شهرستان برای کشت گندم و جو به‌صورت دیمی و آبی اختصاص یافته که با شرایط آب‌و‌هوایی مناسب‌تر از سال گذشته این میزان افزایش خواهد یافت.
عباسی افزود: به منظور بالابردن عملکرد محصول، مدیریت جهاد کشاورزی آماده توزیع بذور اصلاح‌شده و دیگر نهاده‌های کشاورزی در بین زارعان است.
وی خاطرنشان کرد: اعلام قیمت تضمینی گندم در زمان مناسب و حمایت دولت از کشاورزان به‌واسطه برنامه‌های ترویجی و اعطای تسهیلات و ماشین‌آلات و نیز تامین به‌موقع کودهای شیمیایی و سایر نهاده‌ها رغبت کشت در بین کشاورزان را افزایش داده است.