دوشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۵ / Mon, 28 Sep 2026 / نسخه آزمایشی
فرصت امروز — برای کسب و کار آفرینی

لزوم حذف مجوزهای مخل تولید / وزیر اقتصاد گفت که باید از جذابیت بخش دلالی کاذب در اقتصاد کاسته شود.

نویسنده: تحریریه فرصت امروز

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، مسعود کرباسیان گفت: در نشست مشترک با اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در مجلس مشکلات تولید و بحث حمایت از اشتغال و همچنین نحوه اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مورد بررسی قرار گرفت.

کرباسیان با اشاره به ارائه گزارش عملکردی در نشست کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس افزود: مباحث در خصوص مسائل بانکی، خصوصی سازی، سرمایه گذاری، تامین نقدینگی مورد نیاز بخش تولید و رابطه تولید با سیستم بانکی مورد بررسی قرار گرفت تا مشکلات بخش تولید در زمینه های مذکور رفع شود.

لزوم حذف مجوزهای مخل تولید / وزیر اقتصاد گفت که باید از جذابیت بخش دلالی کاذب در اقتصاد کاسته شود.

وی با اشاره به لزوم حذف مجوزهای مخل تولید افزود: بهبود فضای کسب و کار و تسهیل تامین نقدینگی مورد نیاز بخش تولید از اهداف اقتصاد کشور است.

کرباسیان در ادامه افزود: یکی از اهداف اصلی برای کاهش نرخ سود بانکی این است که نقدینگی به بخش تولید سوق داده شود.

اشتراک‌گذاری

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه در نسخه آزمایشی فعال نیست.