بیل گیتس، موسس شرکت مایکروسافت و ریچارد برانسون، بنیانگذار شرکت ویرجین گالاکتیک با سرمایه گذاری در یک شرکت، به دنبال تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه هستند که می تواند اقدامی موثر در جهت مقابله با بحران گرسنگی در جهان باشد.
به گزارش سیناپرس،شرکت ممفیس میتس (Memphis Meats) به لطف سرمایه گذاری هنگفت گیتس و برانسون، تنها دو سال با تولید انبوه گوشت مصنوعی در آزمایشگاه فاصله دارد.
شرکت سرمایه گذاری DFJ که شامل سرمایه گذارانی از جمله بیل گیتس و ریچارد برانسون است، بیش از 16.5 میلیون دلار در شرکت ممفیس میتس سرمایه گذاری کرده است. حجم کلی سرمایه گذاری در این شرکت برای تولید گوشت مصنوعی، بالغ بر 21 میلیون دلار اعلام شده است.
ریچارد برانسون در گفت وگو با بلومبرگ گفت: از سرمایه گذاری در پروژه تولید گوشت مصنوعی بسیار هیجان زده ام. معتقدم که طی 30 سال آینده، دیگر نیازی به کشتن حیوانات نخواهیم داشت و تمامی گوشت ها، پاک یا گیاهی خواهند بود.
کیمبل (Kimbel)، برادر ایلان ماسک و جک ولش، مدیرعامل سابق جنرال الکتریک، از دیگر سرمایه گذاران برجسته در پروژه تولید گوشت مصنوعی محسوب می شوند.