یکی از اعضای منتخب هیأت مدیره اتحادیه کسب وکارهای مجازی با بیان اینکه اتحادیه حداکثر تا دو هفته آینده فعالیت خود را آغاز می کند، گفت: با توافق بین اعضای هیأت مدیره این اتحادیه شروعی قوی را تجربه می کند.
فرشاد وکیل زاده در پاسخ به این سوال که اتحادیه جدید از چه زمانی شروع به کار می کند؟ اظهار کرد: طبق ماده ۲۰ آیین نامه اجرایی نحوه تشکیل و برگزاری انتخابات اتحادیه های کشوری، داوطلبان سه روز کاری فرصت دارند شکایات خود را نسبت به روند انتخابات با ذکر دلایل و مستندات به صورت مکتوب به دبیرخانه هیأت عالی نظارت ارجاع دهند، پس از آن دبیرخانه حداکثر ۱۵ روز فرصت دارد تا به بررسی شکایات واصله بپردازد.
به گزارش تجارت نیوز، وی ادامه داد: بر این اساس چنانچه تا پایان چهارم شهریور شکایتی در دبیرخانه ثبت نشود، دبیرخانه موظف است بلافاصله با دعوت کتبی از اعضای هیأت مدیره و بازرس نسبت به تحویل اعتبارنامه های آنها اقدام کرده و پس از آن عملا اتحادیه جدید شروع به کار می کند، اما چنانچه اعتراضی به دبیرخانه ارسال شود، شروع به کار اتحادیه حداکثر تا ۱۵ روز و تا زمان بررسی شکایات به تعویق خواهد افتاد.
این عضو منتخب هیأت مدیره اتحادیه کسب وکارهای مجازی در پاسخ به اینکه براساس نتایج انتخابات، دو نفر از اعضای هیأت مدیره دارای رأی یکسان بوده و برای تعیین سمت باید توافق انجام شود، توضیح داد: برای تعیین سمت دبیر هیأت مدیره و خزانه دار باید توافقی صورت بگیرد که در مورد آن در حال مذاکره و تبادل نظر هستیم. چنانچه توافقی حاصل نشود این کار از طریق قرعه کشی انجام خواهد شد، امیدوارم با توجه به حاشیه های موجود و تبادل نظرهایی که بین اعضا صورت می گیرد این توافق به بهترین شکل ممکن انجام شود تا شاهد تولد اتحادیه ای قوی باشیم.
وکیل زاده با اشاره به شایعات روزهای اخیر مبنی بر اینکه برخی از اعضای منتخب وابسته به شرکت های دولتی یا دارای نگاه دولتی و حتی فاقد کسب وکار اینترنتی هستند، تصریح کرد: دوستانی که به عنوان اعضای هیأت مدیره انتخاب شده اند، براساس چارچوبی که قانون نظام صنفی مشخص کرده و توسط هیأت عالی نظارت بررسی شده، تأیید صلاحیت شده اند و قانون هم محدودیتی از این باب در نظر نگرفته است، لذا منع قانونی برای تأیید صلاحیت این افراد وجود نداشته است.